Untitled-design-1

[INTERVIU] Cum reușește Kang Ha-neul să invoce inocența tinereții

– Sursa articol –

Sursa foto: AllKpop

Kang Ha-neul, cel care a interpretat o varietate de personaje tinere în producții precum „Twenty” (2015), „C’est Si Bon” (2015) și „Midnight Runners” (2017), revine acum cu un alt film ce ilustrează inocența tinereții.

În „Waiting for Rain”, Kang joacă rolul lui Young-ho, un student lipsit de motivație care dă pentru a treia oară examenul de admitere la facultate. Într-o zi, acesta îi trimite o scrisoare colegei sale din școala generală, So-yeon, pe care o plăcea, pentru a-și recâștiga entuziasmul.

În numele lui So-yeon, care este bolnavă, răspunde sora ei So-hee (Chun Woo-hee), cei doi continuând să-și trimită scrisori în timp ce încearcă să-și rezolve propriile probleme de zi cu zi. La un moment dat cad de acord să se întâlnească personal pe 31 decembrie, doar dacă va ploua.

Sursa foto: Korea Times

“Oamenii spun că reprezint un idol pentru tineret, dar sincer nu știu ce înseamnă asta. Cred că termenul de tineret nu poate fi definit”, spune Ha-neul în timpul unui interviu acordat jurnalului The Korea Times prin Zoom. “Prin urmare, nu aleg intenționat astfel de personaje. Scenariul este cel mai important element atunci când vine vorba de selectarea următorului meu proiect.”

Întrucât acțiunea filmului se desfășoară în mare parte în anul 2003, Kang spune că l-a ajutat să rememorize propria copilărie și prima dragoste. “Îmi amintesc de prima dată când m-am îndrăgostit. I-am trimis fetei deseori scrisori scrise de mână, adăugând citate înțelepte de pe rețelele de socializare populare de atunci, Cyworld, pentru a părea inteligent și serios”, râde el.

Kang explică de asemenea că „Waiting for Rain” este diferit de celelalte filme de dragoste, deoarece personajele principale – Young-ho și So-hee – comunică în întregime prin scrisori narate de ambii actori. Cei doi au impact unul asupra celuilalt, dar nu se întâlnesc niciodată față în față.

Sursa foto: Kang Ha Neul International

Mai mult decât atât, filmul se concentrează pe modul în care personajele se îndrăgostesc, mai degrabă decât să relateze ce se întâmplă după ce s-au îndrăgostit. Protagoniștii dezvoltă sentimente unul pentru celălalt în urma schimbului de scrisori și mici cadouri.

“Cred că această caracteristică unică a filmului va permite publicului să exploreze adevăratul sens al intimității. Personal, simt că un film care lasă mai mult spațiu pentru imaginație are o acoperire mult mai mare. Rămâne mult mai mult în mintea publicului”, spune actorul.

Ha-neul, în vârstă de 32 de ani, și-a împărtășit gândurile cu privire la marea întrebare care apare în film – ar trebui să faci ceea ce iubești sau să iubești ceea ce faci? “Pe măsură ce îmbătrânesc, mă gândesc foarte mult la acest lucru. Mai presus de toate, este important pur și simplu să o faci. Chiar dacă ai regrete, nu poți întoarce timpul. Deci, cel mai bine este să crezi că ai luat deciziile corecte și să mergi mai departe “.

Sursa foto: Kang Ha Neul International

Întrebat dacă se simte împovărat de umila sa personalitate în media, Kang spune că nu se lasă influențat de atenția presei. “Nu mă las ușor împiedicat de opiniile altora. Am un obiectiv zilnic – să le ofer oamenilor un zâmbet în fiecare zi”.

Actorul, a cărui carieră se întinde pe o perioadă de 14 ani, declară că dorește să preia roluri mai interesante în viitor – fie că este o piesă de teatru, un serial TV sau un film. “Nu am un gen sau o platformă de filme preferată. Comparativ cu o piesă de teatru ce necesită energie de la început până la sfârșit, întrucât actorii au de-a face cu un public live, filmele și serialele necesită concentrarea pe o singură scenă, la un moment dat”, spune el.

„Waiting for Rain” va ajunge în cinematografele din Coreea de Sud pe 28 aprilie. Sperăm să-l putem vedea și noi cât mai curând!

Sursa foto: Korea Times

Puteți viziona mai jos trailer-ul oficial al filmului!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.