Enw7r4jVQAIaITf

Dezvăluiri INCENDIARE ale actorului Gong Yoo despre modul în care iși alege proiectele, reuniunea cu foștii săi colegi în filmul „Seobok”

Sursă foto: Soompi

Gong Yoo a participat recent la un interviu în care a vorbit despre cariera sa și despre noul său film „Seobok/ 서복”, relatează soompi.com.

„Seobok” este un film SF despre un fost agent de informații numit Ki Heon (Gong Yoo) care, pentru misiunea finală a vieții sale, are sarcina de a asigura transportul în siguranță al primei clone umane a omenirii. Park Bo Gum joacă rolul clonei Seobok, ținta multor forțe care caută să o fure pentru a o folosi în scopuri personale.

În primul rând, Gong Yoo a vorbit despre filmografia sa unică. El a spus: „Datorită filmografiei mele, mi se pun întrebări despre subiecte dificile (ale filmelor în care joacă -n.r.). Mi-am dat seama că proiectele mele de actorie sunt toate ceva care m-au făcut să gândesc. Nu știu de ce am ajuns să aleg astfel de proiecte, dar vreau să apar în filme care mă fac să mă gândesc și să mă întreb”.

El a continuat: „Originalitatea nu este singurul criteriu absolut (în funcție de care își alege proiectele – n.r.). Deși ‘Seobok’ este un film despre clone precum cele pe care le vedeți la Hollywood sau în alte proiecte străine, este un subiect care nu a fost niciodată tratat în mod corespunzător în cinematografia coreeană”.

Sursă foto: Soompi

De asemenea, Gong Yoo a vorbit și despre reuniunea cu actori precum Jo Woo Jin, Jang Young Nam și Park Byung Eun, actori aflați în distribuția peliculei „Seobok”.

Vă reamintim că Gong Yoo a mai lucrat anterior cu Jo Woo Jin în drama „Goblin”, cu Jang Young Nam în „Finding Mr. Destiny”, iar cu Park Byung Eun în „A Man and A Woman”.

Actorul a spus: „Park Byung Eun și cu mine ne-am întâlnit înainte și am jucat împreună în pelicula „ A Man and A Woman”. Datorită interesului nostru comun pentru pescuit, ne-am apropiat foarte mult și în afara muncii. Ne-am potrivit în mod firesc pentru acest film, așa că a fost foarte confortabil”.

El a continuat: „Jo Woo Jin este un actor care îmi place foarte mult. Păcat că nu am putut lucra mult împreună în „Goblin”, dar cred că a făcut o treabă grozavă jucând rolul central în acest film”.

Apoi, râzând, a adăugat: „Jang Young Nam a interpretat-o ​​pe sora mea mai mare în filmul „Finding Mr. Destiny”, care a fost filmul meu de revenire după ce am ieșit din armată. Este foarte respectabilă și este politicoasă și cu actorii juniori. De obicei vorbește informal celorlalți, dar folosește mereu limbaj formal cu mine și este timidă în jurul meu. Cred că se simte și mai inconfortabil în jurul meu după ce a urmărit Goblin”.

Sursă foto: Soompi

Gong Yoo a vorbit și despre modul în care data de lansare a filmului „Seobok” a fost respinsă din cauza pandemiei de COVID-19.

„Mai degrabă decât să fiu supărat, am crezut că este un lucru pe care ar trebui să îl accept deoarece toată lumea trece prin asta. Filmul a fost lansat mult mai târziu. Conferința de presă din 12 aprilie s-a simțit diferită de modul în care decurgea o sesiunea obișnuită de a vorbi despre acest proiect. M-am simțit mai puțin pregătit. Mă bucur că filmul a fost lansat în cele din urmă, dar cred că am fost puțin împovărat pentru că nu a fost lansat la timp. Existența acestui film a fost deja cunoscută de mulți oameni și se pare că așteptările au crescut pentru că nu a fost lansat. Am fost fericit, dar, sincer, și un presat deoarece ar putea exista un decalaj între așteptări și direcția către care vrea filmul sau povestea despre care filmul vrea să vorbească”, a mărturisit actorul.

„Seobok” a fost lansat pe 15 aprilie simultan în cinematografe și în platforma de streaming TV OTT (over-the-top) a CJ ENM.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.