Yoon Kye Sang

Yoon Kye Sang a declarat că a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru un anevrism cerebral anul trecut.

Yoon Kye Sang, îndrăgitul actor cu roluri memorabile în “Beyond The Clouds”, “Road No 1” și “Chocolate” a filmat pe 23 aprilie un pictorial pentru luna mai al revistei GQ Korea. În timpul interviului de la ședința foto, el a surprins personalul vorbind despre problema sa de sănătate.

Yoon Kye Sang a spus: „Acum că s-a terminat, vreau să vă spun că am fost diagnosticat cu un anevrism cerebral și am fost supus unei intervenții chirurgicale anul trecut. Mi-au fost montate niște coils(dispozitive medicale) și un stent. Aș fi putut muri oricând fără să știu cauza. Cred că mi s-a acordat a doua șansă de a-mi trăi viața. Am fost foarte norocos. “

Datorită faptului că a făcut o pauză de la proiectele sale timp de un an, actorul este acum bine. Acesta a declarat: „Anul acesta, voi lucra din greu și voi fi foarte activ peste tot”. Între timp, Yoon Kye Sang s-a alăturat Just Entertainment și filmează în prezent drama thriller „Crime Puzzle”.

Suntem încântați că Yoon Kye Sang este acum recuperat și așteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm de performanțele sale în viitorul apropiat.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.