doc7fckesxwqycf9olieaq

Park Bo Gum vorbește despre filmările pentru „Seobok”, colegul său Gong Yoo și multe altele

Park Bo Gum a participat recent la un interviu în care a vorbit despre noul film „Seobok”!

„Seobok”, care a avut premiera pe 15 aprilie, este un film SF despre un fost agent de informații numit Ki Heon (Gong Yoo) care, pentru misiunea finală a vieții sale, are sarcina de a asigura transportul în siguranță al primei clone umane. Park Bo Gum joacă rolul clonei Seobok, ținta multor forțe care doresc să îl fure pentru ei înșiși.

Sursa foto: IMDb

În interviul care a avut loc înainte de înrolarea lui Park Bo Gum în august trecut, actorul a vorbit despre motivul pentru care a decis să facă parte din film. „Ce ne face oameni? De ce avem nevoie de bioetică în știință? ‘Seobok’ mi-a dat timp să mă gândesc la oameni și la viața noastră”, a spus el.

Întrebat despre cum s-a simțit la prima apariție într-un lungmetraj, Park Bo Gum a răspuns: „De când am început să lucrez cu regizorul Lee Yong Joo și alți actori seniori, am început să am încredere în ei și să mă implic în rolul meu. Ori de câte ori mă pregătesc pentru o producție, atitudinea mea este întotdeauna aceeași. Deoarece cred că o producție nu este un lucru pe care îl fac singur, ci mai degrabă ceva pentru care toată lumea colaborează, lucrez pentru a da tot ce pot în orice context.”

În ceea ce privește modul în care s-a pregătit pentru rolul său din „Seobok”, Park Bo Gum a spus: „Portretizarea personajului Seobok nu a fost ușoară. Ca un copil care s-a maturizat prea repede, el este un personaj care își face griji în mod constant pentru viața și soarta sa. Am construit personajul pe baza numeroaselor conversații cu regizorul. Mi-a spus că i-ar plăcea dacă Seobok ar părea demn și nu prea tânăr, așa că m-am gândit și am studiat cum să transmit acea parte.”

Sursa foto: IMDb

Park Bo Gum l-a lăudat pe regizorul Lee Yong Joo pentru faptul că a creat întotdeauna o atmosferă plăcută pe platourile de filmare și a descris cum i-a fost permis întotdeauna să ia în considerare propria opinie referitoare la personajul său. „Mulțumită regizorului am avut voie să-mi însușesc personajul mai profund, iar eforturile au dat roade”, a spus el.

Actorul a continuat: „Regizorul este un om ce se adaptează rapid – are cele mai noi gadgeturi și înțelege cele mai noi tendințe, pare că este înaintea timpului său. Am sentimentul că este o persoană cu mintea deschisă. De la „Possessed” la filme precum „ Architecture 101” și „Seobok”, el oferă poveștilor complicate un aer de ușurință, fără a le transforma în ceva superficial însă. Este o onoare să lucrez cu el”.

Referitor la modul în care s-a simțit lucrând alături de Gong Yoo, Park Bo Gum a spus: „A fost palpitant, la modul: „Uau, este Gong Yoo!” Nu-mi venea să cred că lucrez cu el. Sunt un mare fan, am urmărit aproape toate producțiile sale și sunt atât de onorat și fericit să-l cunosc prin ‘Seobok’!”

Sursa foto: IMDb

Park Bo Gum a continuat să-l laude pe Gong Yoo: „Am fost foarte îngrijorat în timp ce acționam ca Seobok, dar mi-a dat sfaturi încurajatoare pentru a-mi spori încrederea și a avut grijă de mine. Comparativ cu Ki Heon pe care mi l-am imaginat în timp ce citeam scenariul, el a descris rolul cu o profunzime și mai emoțională. Am simțit că gândurile și pasiunea lui pentru actorie erau uimitoare. Este un actor senior cu care vreau să lucrez din nou și un om pe care vreau să-l urmez ca model în multe feluri.”

Apoi, și-a împărtășit impresiile referitoare la colaborarea cu Jang Young Nam, care a jucat rolul lui Im Se Eun. „Într-un interviu anterior, am menționat-o pe Jang Young Nam în lista de actrițe cu care aș fi vrut să lucrez și sunt fericit că acel vis a devenit realitate. Când jucam cu ea, existau o mulțime de scene în care trebuia să ne uităm în ochii celuilalt și de fiecare dată simțeam cât de mult îi păsa de Seobok. M-am bucurat că au existat momente în care am putut schimba emoții.”

Park Bo Gum a comentat de asemenea referitor la platourile de filmare, despre care a spus că sunt plăcute, dar au o tensiune specifică. „Am primit multă energie bună din partea personalului și a altor actori și m-am distrat, deoarece filmarea în diferite orașe m-a făcut să simt că plec într-o călătorie”, a spus el.

Sursa foto: IMDb

Park Bo Gum a povestit că scena de la sfârșitul filmului când Seobok și-a exprimat sentimentele la laborator a fost cea mai memorabilă scenă a sa. „A trebuit să exprim emoții complexe fără efecte suplimentare și totodată să acționez imaginând efectele care vor fi adăugate mai târziu”. „M-am simțit puțin incomod, dar am fost și foarte curios despre cum va arăta scena după finalizarea post-producției.”

Reflectând asupra punctelor cheie de interes ale filmului, Park Bo Gum a spus: „Cred că ar fi emoțiile lui Ki Heon, care se schimbă de la începutul filmului până la sfârșit. Am reușit să simt emoțiile disperate ale lui Ki Heon, urmărind rolul jucat de Gong Yoo în platou. Îmi amintesc că am fost impresionat de modul în care a transmis cele mai mici schimbări emoționale, așa că va lăsa cu siguranță o impresie puternică și asupra publicului.”

Sursa foto: IMDb

 

Finalizând interviul cu un mesaj adresat publicului filmului, Park Bo Gum a spus că ‘Seobok’ poartă mesajul „Dorința umană necesită moralitate”, precum și pe acela că ar trebui să fim recunoscători pentru ceea ce avem. „Este un film care îl va face pe spectator să se gândească la diverse lucruri. Întrucât ‘Seobok’ este o producție în care actorii și personalul au muncit din greu pentru a se mula pe poveste, sper că publicul va arăta filmului mult interes și dragoste.”

Puteți urmări mai jos trailer-ul filmului „Seobok”:




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.