175461192_4127055994006156_233332033943266404_n

Seo In Guk și Park Bo Young vorbesc despre chimia lor electrică din Doom At Your Service

Două dintre cele mai mari vedete din lumea divertismentului coreean s-au reunit pentru a juca într-una dintre cele mai așteptate seriale coreene de anul acesta – „Doom At Your Service”. Nu încape comparație când vine vorba de talentul și frumusețea nemăsurată ale lui Park Bo Young. În același timp, Seo In Guk este un artist multidimensional pentru care nici măcar cerul nu este limita. Ambii artiști ne-au adus râsete și bucurie prin toate personajele variate pe care le-au jucat de-a lungul anilor și este cu adevărat un vis împlinit să-i vedem cum își unesc forțele, pentru a înfățișa o poveste de dragoste ce se desfășoară dincolo de timp și spațiu în Doom.

Sursa foto: Doom At Your Service

Seo In Guk interpretează personajul Myul-Mang, care există undeva între creație și distrugere. Este efemer, pretutindeni și nicăieri, dar când Tak Dong Kyung, interpretată de regina dramelor coreene Park Bo Young, îl cheamă din disperare pentru propria sa viață, ajunge să se implice timp de o sută de zile în povestea ei. „Doom At Your Service” a început să se difuzeze pe data de 10 mai și va putea fi văzut luni și marți pe TVN, ocupând locul serialului Navillera.

„Doom At Your Service” este produs de Studio Dragon, cel mai mare studio de televiziune din Coreea de Sud, ale cărui activități implică totul – de la planificare și dezvoltare la finanțare, producție și distribuție. Compania a fost fondată în 2016 ca o divizie a CJ ENM și a creat peste 179 de proiecte cu echipa sa formată din 231 de profesioniști creativi – scriitori, regizori și producători. 10 cele mai bune K-drame de urmărit pe Netflix, un articol publicat recent de revista Time, enumeră 5 serii Studio Dragon: „Crash Landing on You”, „Mr. Sunshine”, „Hi Bye, Mama!”, „Signal”și „Stranger”. Studio Dragon, care și-a înființat filiala din SUA la începutul anului 2020, speră să colaboreze cu companii de producție la nivel mondial pentru a planifica și produce seriale TV locale pentru publicul internațional.

Sursa foto: Studio Dragon

Cu o astfel de distribuție genială și un echipaj de producție incredibil în spate, nu există nicio îndoială că „Doom At Your Service” va bate recorduri și va crea unele noi. Mai mult, complotul dramei este diferit de orice am văzut vreodată, amplificând anticiparea. Într-un interviu, ambii actori s-au deschis și au discutat despre chimia inimitabilă dintre ei și modul în care s-au adaptat și au interpretat personajele. Continuați să citiți pentru a afla ce au avut de spus!

Te întorci pe micile ecrane după trei ani. Spune-ne de ce ai ales „Doom at Your Service” ca proiect de revenire și ce părere ai despre revenirea la televizor.

Seo In Guk: M-au intrigat scenariul și personajul. Mi s-a părut foarte interesant conceptul celui care distruge lucrurile pe care le iubește.

Sursa foto: Doom At Your Service

Myul-mang este motivul dispariției întregii existențe. Care este cea mai dificilă parte a interpretării unui personaj care este o ființă transcendentală? Pe ce te-ai concentrat cel mai mult când ai interpretat acest rol?

Seo In Guk: Identificarea gamei adecvate de emoții este dificilă. Este dificil să suprimăm indiferența și simțirea unui personaj care există de o perioadă necunoscută de timp.

A existat vreo instrucțiune specială pe care regizorul sau scenaristul ți-au dat-o pentru personajul tău? Dacă da, care are fi aceea?

Seo In Guk: Au vrut ca personajul meu să aibă toate farmecele: să fie cool, sexy, naiv, dar și drăguț și înfricoșător.

Sursa foto: Korean Celeb Gossip

Dacă ai avea doar 100 de zile de trăit ca Dong-Kyung și ți s-ar oferi o singură dorință, ce ți-ai dori și de ce?

Seo In Guk: Aș implora să pot rămâne sănătos în cele 100 de zile.

Ai menționat anterior că ai dorit să lucrezi cu Park Bo-young într-o zi. De ce anume? Cum este chimia dintre voi doi? 

Seo In Guk: Am auzit o mulțime de lucruri bune despre ea de la un regizor care îmi este apropiat. Întrucât amândoi am admirat-o pe directoarea Kwon, știam că vom lucra împreună la un proiect mai devreme sau mai târziu. Există nenumărați actori care vor să lucreze cu Bo-young pentru că avem multe de învățat de la ea în timpul colaborării.

Sursa foto: tvN

Bo Young, te întorci pe micul ecran după doi ani. Spune-ne de ce ai ales „Doom at Your Service” ca proiect de revenire și ce simți cu aceasta ocazie.

Park Bo Young: Când aleg un proiect, mă concentrez pe subiect și decid dacă îl regăsesc interesant, dacă mă pot regăsi în el și dacă îmi stârnește curiozitatea. Am ales să particip la acest proiect deoarece îndeplinește toți acești factori. Mai presus de toate, mi-am dorit întotdeauna să lucrez cu scriitorul Im Me-a-ri și regizorul Kwon Yeong-il, așa că nu am ezitat în luarea unei hotărâri.

Care sunt farmecele personajului tău Dong-Kyung? Care sunt provocările reprezentării unui personaj care poate trăi doar 100 de zile? Pe ce te concentrezi cel mai mult? Ai primit sugestii speciale de la regizor sau scenarist?

Park Bo Young: Cred că farmecele ei sunt dezvăluite prin modul în care își petrece zilele rămase din viață. Onestitatea și energia ei atunci când ia decizii pe care eu le consider dificile mi-au lăsat o impresie de puternică. Mi-a fost greu să o portretizez pe Dong-Kyung acceptându-i soarta, pentru că nu-mi puteam imagina cum ar fi să afli că ai doar 100 de zile de trăit. Așadar, mi-am dorit să încerc să exprim pentru spectatori ceea ce o determină în mod specific să-și dorească să trăiască în continuare.

Sursa foto: Doom At Your Service

Care sunt unele dintre asemănările și diferențele dintre tine și Dong-Kyung?

Park Bo Young: Interesant este faptul că personalitățile noastre chiar au multe în comun. O diferență ar fi că Dong-gyeong mai are doar 100 de zile de trăit. (râde)

Dacă ai avea doar 100 de zile de trăit și ți s-ar oferi o singură dorință, ce ți-ai dori și de ce?

Park Bo Young: Îmi amintesc de o scenă în care Dong-Kyung își pune o dorință. Ea dorește ca oamenii pe care îi lasă în urmă să o uite, astfel încât să nu fie copleșiți de durere după ce a plecat. La fel ca dorința ei, aș dori ca cei rămași să nu se simtă triști din cauza mea.

Sursa foto: Doom At Your Service

Ai spus „A sosit timpul” când te-ai asociat cu Seo In-guk pentru acest proiect. Care a fost motivul din spatele acestei afirmații? Cum este chimia dintre voi doi? Dar cu alți actori și actrițe?

Park Bo Young: Întreaga distribuție are o chimie bună. Ori de câte ori am urmărit munca lui In-guk, am sperat că voi lucra cu el într-o zi. Și în cele din urmă ne-am întâlnit prin acest proiect. Lee Soo-hyuk, care joacă rolul lui Cha Ju-ik, este șeful meu în serial și râdem mereu pe platou, pentru că lucrăm excelent împreună. Shin Do-hyeon, care joacă rolul lui Ji-na, este mai tânără decât mine în viața reală, dar personajul ei este mai în vârstă. Avem o chimie excelentă și ne place să glumim împreună. Dawon îl interpretează pe fratele meu mai mic, Seon-gyeong, și se simte ca și cum ar fi fratele meu adevărat.

Sursa foto: Sportskeeda

Există vreo scenă anume pe care aștepți cu nerăbdare să o urmărești?

Park Bo Young: Există o scenă în care Dong-Kyung se deschide pentru prima dată în fața lui Myul-mang. Sunt atât încântată și emoționată să văd cum va arăta acea scenă. Eu și In-guk trebuia să mergem înapoi, în timp ce ceilalți mergeau înainte pentru o scenă care îi arată pe Dong-Kyung și Myul-mang ca fiind singurii ce merg înainte, într-o lume care merge înapoi. A fost o scenă neobișnuită și distractivă de filmat.

La ce ar trebui să aștepte spectatorii?

Seo In Guk & Park Bo Young: „Doom at Your Service” este o poveste care se concentrează în jurul lui Dong-Kyung, ale cărei zile sunt numărate și ce se întâmplă după ce ea își oferă viața într-un acord cu Myul-mang. Urmărind modul în care Myul-mang și Dong-Kyung se schimbă, vă va ajuta să vă bucurați mult mai mult de serial. Sper că K-drama noastră vă poate energiza, oferindu-vă bucurie și emoție. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare!

Sursa foto: Viki




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.