1624765341-content-bts-butter-comeback-single-music-video-2021-2-2

Big Hit Music confirmă participarea lui Ed Sheeran în viitoarea piesă a băieților de la BTS

Ed Sheeran a mai scris o melodie pentru BTS, anunță Soompi.

Acesta a fost invitat să participe la un interviu pentru postul de radio american „Most Requested Live” pentru a vorbi despre noul său single, „Bad Habits”, pe data de 26 iunie (ora locală). Ed Sheeran a dezvăluit: „Chiar am lucrat cu BTS pentru ultimul lor album, și tocmai am scris un cântec pentru acest album. Cât despre ei – sunt genul de tipi super cool de asemenea.”

.@edsheeran spune că tocmai a „scris” un cântec nou pentru @BTS_twt ? #MRLxEdSheeran #BTS #EdSheeran pic.twitter.com/OpScEhx6yT

— Most Requested Live (@MostRequestLive) 27 iunie, 2021

Pe 27 iunie, o sursă de la Big Hit Music a afirmat pe postul de știri Newsen: „Este adevărat că Ed Sheeran apare în noua piesă a celor de la BTS.”

BTS au o versiune pe CD a hitului lor în limba engleză care a spart topurile, „Butter”, care va apărea în iulie, iar Big Hit Music anunțase mai înainte că acesta va include noua piesă care „vă va face inima să bată în ritmul energiei pozitive a BTS.”

Nu știm sigur dacă noua piesă, ce reprezintă colaborarea dintre BTS și Ed Sheeran va fi inclusă pe varianta CD a „Butter”, sau dacă va face parte dintr-un album diferit care va fi lansat în viitor. Întrebat dacă melodia va fi lansată în iulie, Big Hit Music a comentat: „Nu va putem confirma detalii.”

Primul cântec ce a rezultat în urma colaborării dintre Ed Sheeran și BTS se numește „Make It Right”, și apare pe albumul din 2019 al băieților intitulat „Map of the Soul: Persona.”

Sunteți entuziaști de noua colaborare dintre megastaruri?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.