bts-butter-lyrics-meaning

BTS, primul act asiatic care se află pe prima poziție în Billboard Hot 100, timp de 4 săptămâni consecutive

Cel mai recent hit al grupului BTS, „Butter”, a mai înregistrat un record, aflându-se în fruntea clasamentului pentru single-uri Billboard Hot 100 din SUA timp de patru săptămâni consecutive, potrivit korea.net.

Pe 21 iunie, Billboard a anunțat că piesa „Butter” face din BTS primul act asiatic care are o melodie nr. 1 în top timp de patru săptămâni consecutive. Deținătorul recodrului anterior a fost piesa „Sukiyaki” a cântărețului japonez Kyu Sakamoto, care a ocupat locul fruntaș timp de trei săptămâni consecutive.

În total, BTS a ajuns în topul Billboard de nouă ori cu „Dynamite” (trei săptămâni), un remix al piesei „Savage Love”, cu Jawsh 685 și Jason Derulo (o săptămână)”, „Life Goes On” (una) și „Butter” (patru).

„Dynamite” a ocupat prima poziție în Hot 100 în primele două săptămâni după lansarea sa în august anul trecut, a coborât pe locul 2 timp de două săptămâni după aceea, dar și-a recâștigat primul loc în a cincea săptămână din top.

Dintre cele 54 de melodii care au debutat pe locul 1 în istoria Billboard, doar 13 dintre ele au rămas în top timp de patru săptămâni consecutive, inclusiv „Butter”.

Billboard a spus că „Butter” a înregistrat 111.400 de descărcări în perioada 11-17 iunie, în scădere cu 20% față de săptămâna precedentă, însă numărul difuzărilor la radio a crescut cu 6%, la 25,8 milioane.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.