323a501aa0044b7fab78b250c48fded4

Younghoon din THE BOYZ și Jeonghwa din EXID se alătură lui Honey Lee și Lee Sang Yoon în viitoarea comedie a SBS “One the Woman”

Younghoon de la THE BOYZ se va alătura distribuției dramei „One the Woman / 원 더 우먼” a SBS, care îi are în rolurile principale pe Honey Lee, Lee Sang Yoon și Jeonghwa din EXID, relatează site-ul soompi.com.


Agenția lui Younghoon, Cre.Ker Entertainment a emis următorul comunicat: „Se confirmă că Younghoon va apărea ca varianta mai tânără al actorului Lee Sang Yoon în noua dramă SBS „One the Woman”, care va fi difuzată în a doua jumătate a acestui an”.

Vă reamintim că Younghoon și-a făcut debutul în actorie în anul 2020 cu drama „Love Revolution”.

Jeonghwa din EXID va apărea și ea în viitoarea comedie, care are în centrul său povestea unei procuroare corupte care încearcă să-și recupereze amintirile după ce a devenit amnezică și și-a schimbat viața cu nora unei familii bogate care arată exact ca ea.

După cum s-a anunțat anterior, Honey Lee va juca atât rolul nurorii familiei bogate, Kang Mi Na, cât și al procuroarei Jo Yeon Joo.

Câștigătoare a concursului de frumusețe Miss Korea 2006, Honey Lee are un palmares bogat de drame, dar mai ale filme și numeroase premii la activ. Actrița de 37 de ani (n. – 2 martie 1982) este caracterizată de o frumusețe aparte.

Lee Sang Yoon va juca rolul lui Han Seung Wook, un chaebol din a treia generație care încă mai are sentimente sincere pentru prima sa dragoste.

Jeonghwa se va alătura distribuției în rolul prezentatoarei de știri de la ora 21:00, Park So Yi. Park So Yi este un personaj extrem de ambițios, care a trecut printr-o perioadă dificilă înainte de a deveni prezentatoare de știri.

După cea mai recentă dramă „Member of Society” din 2019, Jeonghwa și-a făcut debutul și pe marele ecran, în filmul „The Dragon Inn Part 1: The City of Sadness” și în viitoarea sa continuare „The Dragon Inn Part 2: The Night of the Gods.”

Drama „One the Woman” va fi difuzată în a doua jumătate a acestui an. Serialul este regizat de Choi Hyeong-Hun, după un scenariu de  Kim Yoon. Până în prezent, nu se știe încă la câte episoade să ne așteptăm.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.