2

Hyun Bin, numit oficial primul ambasador din zona Asia-Pacific al brandului Tom Ford Beauty

Hyun Bin este oficial noul reprezentant al brandului Tom Ford Beauty. Anunțul a fost făcut pe data de e 2 iulie,  de Tom Ford Beauty, care a precizat că Hyun Bin a fost ales ca primul lor ambasador din zona Asia-Pacific, ceea ce înseamnă că îndrăgitul actor sud-coreean va reprezenta marca și parfumurile sale în toată regiunea, relatează soompi.com.

Imediat după acest anunț, Hyun Bin a afirmat: „În calitate de fan de multă vreme al designerului, sunt onorat să lucrez cu Tom Ford Beauty. Aștept cu nerăbdare călătoria mea împreună cu acest brand.”

Pentru prima sa campanie cu acest brand de renume internațional, Hyun Bin a pozat într-o manieră încrezătoare și foarte sofisticată, ținând în mână noul parfum Soleil Brûlant al lui Tom Ford, proaspăt lansat pe piață în această primăvară.

Tom Ford este unul dintre cei mai influenți designeri intonaționali. El a creat marca Tom Ford în anul 2005, cu intenția de a face din ea prima marcă de lux a secolului XXI.

Colecțiile sale de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei, accesoriile, ochelarii și produsele de înfrumusețare au în comun note de eleganță modernă și senzuală, creând împreună o experiență excepțională.

Între timp, vă reamintim că Hyun Bin a încheiat recent filmările pentru viitorul său film „Confidential Assignment 2: International”.

Actorul poate fi urmărit însă în pelicula „Rampant”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.