f5c77335828b47a4b35d507cf725b49b

YG confirmă că vara aceasta, Lisa (BLACKPINK), va debuta solo

YG Entertainment confirmă știrea potrivit căreia Lisa din trupa BLACKPINK va avea debutul solo în curând!

Agenția a afirmat că „Lisa va începe filmările pentru videoclipul noii sale piese săptămâna aceasta. Va debuta solo vara aceasta.”

Articol original:

Debutul solo al Lisei (BLACKPINK) ar putea fi pe cale să apară!

Pe 12 iulie, OSEN a dat de veste că Lisa va începe filmările pentru viitorul videoclip al piesei sale săptămâna aceasta și că se va pregăti pentru debutul solo în cursul verii.

YG Entertainment a confirmat anul trecut că membrele formației BLACKPINK  vor lansa pe rând piese solo, în ordinea următoare: Rosé, Lisa, și Jisoo, după ce acestea au lansat primul lor album întreg, „THE ALBUM” în octombrie 2020. Jennie a fost prima membră a trupei care a avut un debut solo, cu piesa „SOLO” în 2018, iar în martie anul acesta, Rosé a dezvăluit primul ei album solo, „R”, care conține piesa promovată „On The Ground” și piesa de pe partea B a albumului, „Gone”. Promovarea solo a Lisei va fi apoi bazată pe anunțul celor de la YG Entertainment.

Între timp, BLACKPINK vor lansa un film  în luna august care face parte din al cincilea proiect aniversar al lor, intitulat „4+1 PROJECT.”

Sunteți entuziasmați de viitoarea lansare solo a Lisei?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.