Police-University4

Jinyoung, Krystal, Yoo Young Jae și alți actori își arată potențialul în posterul dramei “Police University”

Următoarea dramă “Police University” de la KBS 2TV a lansat un nou poster interesant! Cu această ocazie am aflat și mai multe detalii despre această viitoare dramă.

Vreau să vă spun că “Police University” va fi o nouă dramă programată spre difuzare în zilele de luni-marți de la KBS cu Krystal și Jinyoung în rolurile de studenți ai unei universități de poliție. Actorul  Cha Tae Hyun joacă rolul unui detectiv pasionat, care predă la universitate și se alătură elevilor săi pentru o investigație  considerată haotică.

Noul poster prezintă tinerii adulți strălucitori care s-au adunat într-un singur loc, având toți același vis,  respectiv a deveni ofițer de poliție. Împreună cu Kang Sun Ho (rolul lui Jinyoung) și Oh Kang Hee (personajul interpretat de Krystal), studenții de la poliție mențin o postură adecvată, cu zâmbete ușoare și carismă incontestabilă. În special, studenții arată fiabil în uniformele lor frumoase.

Foto: Soompi

Drama va descrie creșterea în mod realistă a tinerilor care se întâlnesc la Universitatea de Poliție pe măsură ce sunt pe cale să intre în societate. Spectatorii vor fi emoționați atunci când întâlnesc persoane cu personalități diferite, printre care  se află Kang Sun Ho, un băiat fără un  vis anume, puternicul și onestul  Oh Kang Hee, No Bum Tae (Lee Dal), băiatul cu inima bună, energicul Jo Joon Wook (Yoo Young Jae) și  Park Min Gyu (Chu Young Woo), un personaj tăcut și rațional.

Kang Sun Ho, care odinioară era hacker, se va întâlni cu profesorul Yoo Dong Man (Cha Tae Hyun) la Universitatea de Poliție, începând o relație care face să zboare scântei. Mai mult, tinerii adulți vor întâlni diverși mentori în viața lor, inclusiv profesorul de drept constituțional Kwon Hyuk Pil (Lee Jong Hyuk), considerat  un subiect de invidie și teamă și profesorul cu  inima bună de  judo,  Choi Hee Soo (Hong Soo Hyun).

Echipa de producție a mărturisit:  „Prin „ Police University”, ne propunem să prezentăm povestea „ reală ”a tinerilor care nu este întotdeauna doar frumoasă sau perfectă. Sperăm să îi facem pe spectatori să se raporteze și să se simtă atinși prin povestea lor de creștere și dezvoltare, în care uneori se ciocnesc de multe obstacole și uneori se descurajează. Mai presus de toate, drama folosește spațiul special al unei universități de poliție, despre care mulți oameni au fost curioși, ca fundal, permițând spectatorilor să simtă un nou element de distracție, așa că vă rugăm să anticipați difuzarea. ”

Vreau să vă mai zic că această dramă va începe pe data de 9 august, atunci când se va finaliza drama “At a Distance Spring Is Green”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.