original

Chimia dintre Ji Chang Wook și Nam Ji Hyun în “Suspicious Partner” a aprins imaginația fanilor. Sunt șanse ca zvonurile să devină realitate?

Ji Chang Wook și Nam Ji Hyun, simpaticul cuplu din drama “Suspicious Partner”, se întâlnesc? Zvonurile în acest sens se răspândesc de aproape 4 ani de zile, însă nici până în momentul de față nu avem o confirmare în acest sens. Cu toate astea, speculații pe această temă continuă să fie făcute în spațiul public, potrivit Lovekpop95.

“Suspicious Partner” este considerată una dintre cele mai de succes K-drama din 2017, care a devenit într-adevăr un blockbuster datorită răspândirii sale în întreaga lume, astfel încât cuplul principal format din Ji Chang Wook și Nam Ji Hyun a primit, de asemenea, multă dragoste de la fani, fapt ce a dus și la multe zvonuri, răspândite în ultimii 4 ani, cum că cei doi tineri și frumoși actori s-ar întâlni și în viața reală. Dar este acest lucru adevărat sau este doar vorba de imaginația bogată a fanilor dramei?

Știți cu siguranță că după 4 ani de la încheierea dramei “Suspicious Partner”, atât Ji Chang Wook, cât și Nam Ji Hyun sunt în continuare singuri și încă nu s-au întâlnit, cel puțin nu public, cu nimeni.

Sunteți curioși ce au spus Ji Chang Wook și Nam Ji Hyun despre relația lor la scurt timp după încheierea filmărilor pentru această dramă? Ei bine, răspunsul îl găsiți în rândurile de mai jos.

1. Nam Ji Hyun

Chimia aproape tangibilă dintre procurorul No Ji-Wook și avocatul Eun Bong-Hee i-a făcut pe foarte mulți fani să-și dorească ca Nam Ji Hyun și Ji Chang Wook să devină un cuplu adevărat. Ei bine, Nam Ji Hyun a recunoscut că Ji Chang Wook se aseamănă foarte mult cu ideal său de iubit.

În timpul unei ședințe foto pentru revista “The Star”, Nam Ji Hyun a demonstrat că este o actriță talentată, capabilă să descrie charisma îndrăgitului cuplu, văzută prin ochii săi. Setul de fotografii realizat la acea vreme dezvăluie feminitatea și frumusețea tinerească a actriței născută în anul 1995.

La finalul ședinței foto, actrița a acordat un interviu celebrei reviste. În cadrul interviului, ea a mărturisit că încă nu-i vine să creadă că drama a luat sfârșit. La fel ca și în cazul publicului, serialul a lăsat o impresie profundă în memoria actriței.

Când a fost întrebat dacă Noh Ji Wook (Ji Chang Wook) este iubitul ei ideal, Nam Ji Hyun a răspuns: „Destul de similar. Este un personaj TV, deci este puțin „virtual”. Cred că nicio femeie nu respinge un tip atât de grozav”.

Întrebată la ce fel de iubire visează, Nam Ji Hyun a mărturisit: „Vreau o iubire demnă de încredere. Îl pot susține și pot fi o sursă de motivație 9pentru partener -n.r.). Vom fi ca niște prieteni buni”.

Întrebată dacă s-a gândit vreodată la o carieră în afară de actorie, actrița a răspuns: „Actoria este ceva la care nu pot renunța niciodată. Chiar dacă pot găsi o altă direcție, nu cred că va exista vreo slujbă care să mă poată face la fel de fericită și responsabilă ca actoria”.

În ceea ce privește personalitatea ei din viața reală, Nam Ji Hyun a arătat: „Sunt un observator. Când mi se oferă ceva (o oportunitate – n.r.), mă gândesc la diferite moduri de abordare. Prietenii mei au glumit că mă uit îndeaproape la alte persoane în fiecare zi”.

2. Ji Chang Wook

În ceea ce-l privește pe Ji Chang Wook, deși i-a făcut multe complimente fostei sale colege de filmări, pe care a lăudat-o pentru că este drăguță, foarte amabilă și a avut grijă de ceilalți pe parcursul filmărilor,  actorul nu a vorbit niciodată deschis despre relația dintre ei după sfârșitul dramei.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.