20210729104922557_T23ZJYM5 (1)

Cântăreața-actriță, Jun Hyo-seong, numită PR ambasador pentru Hanbok

Cântăreața K-pop și, totodată, actrița Jun Hyo-seong a fost numit, miercuri, 28 iulie, PR ambasador pentru Hanbok (îmbrăcămintea tradițională coreeană) de către Ministerul Culturii, Sportului și Turismului și Fundația Coreeană Craft & Design, distncția diind valabilă acest an, relatează site-ul Korea.net.

Dragostea lui Jun pentru Hanbok este bine-cunoscută publicului larg, și asta mai ales datorită fotografiilor cu ținutele pe care le poartă zilnic și pe care le postează pe conturile ei de socializare.

De altfel, chiar în prima zi calendaristică de primăvară din acest an, mai exact pe 1 martie, Jun Hyo-seong a fost prezentată într-o reclamă publicitară la Times Square din New York pentru a promova frumusețea Hanbok-ului corean. Datorită acestei reclame, ea a primit o scrisoare de apreciere din partea autorităților coreene.

Cu acest prilej, Ministrul Culturii, Sportului și Turismului, Hwang Hee, a declarat: „Pentru a introduce frumusețea și farmecul Hanbok-ului, am ales-o pe Jun ca PR ambasador, deoarece și-a arătat în mod constant dragostea pentru îmbrăcămintea tradițională coreeană”.

„Prin eforturile lui Jun Hyo-seong, sperăm să răspândim percepția că Hanbok-ul este o îmbrăcăminte care poate fi purtată zilnic, în orice moment, și nu doar cu ocazii speciale”.

Fost membru al trupei K-pop de fete Secret, Jun Hyo-seong, cochetează și cu actoria, pe lângă muzică. Până în prezent, ea apărut în mai multe drame TV și pe web, precum „Memorist” (2020) sau „Green in My Heart” (2019).




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.