Untitled

Lui Kang Han Na i s-a oferit un SUPER-rol într-o viitoare dramă istorică, alături de Lee Joon și Jang Hyuk

Kang Han Na lucrează intens zilele acestea la selectarea următorului ei proiect.

Pe 28 iulie, un reprezentant al industriei a afirmat: „Kang Han Na a fost aleasă pentru a-i da viață personajului principal feminin,  Yoo Jung, în sageuk (drama istorică) „Red Heart” (titlu literal), care va fi difuzată anul viitor”.

Drept răspuns la această informație, agenția KeyEast Entertainment, care o reprezintă pe artistă, a declarat: „Kang Han Na a primit o ofertă de casting pentru noua dramă KBS2 „Red Heart ”și revizuiește pozitiv (oferta – n.r.)”.

„Red Herat” este un sageuk fictiv despre Lee Tae, care devine regele Joseon și care visează la o monarhie absolută.

Kang Han Na a primit rolul lui Yoo Jung, un spirit liber, de care Lee Tae se îndrăgostește. Lee Tae o alege pe Yoo Jung ca fiind prințesa sa moștenitoare, provocând o situație tensionată în propria familia, care îl va obliga să facă o alegere dificilă. Mai exact, regele va fi pus în situația de a alege între cea pe care o iubește și planurile de răzbunare (ale familiei sale – n.r.).

Anterior acestei informări, mai exact în luna mai, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Lee Joon a fost distribuit în rolul lui Lee Tae, care își propune să-și consolideze autoritatea prin eliminarea lui Park Kye Won și a supușilor săi.

Tot atunci a apărut și informația potrivit căreia Jang Hyuk va juca rolul lui Park Kye Won, personaj ce va fi implicat într-un conflict intens cu Lee Tae.

„Red Heart” va fi scrisă de Park Pil Joo, care anterior a scris o mulțime de alte drame, inclusiv „Marry Me Now” și „First Love Again”. Serialul este programat să aibă premiera în prima jumătate a anului 2022, pe canalul KBS2.

Rămâneți la curent pentru noi informații!

Între timp, pe Kang Han Na nu uitați că o puteți urmări  în “My Roommate Is a Gumiho“.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.