south-korea-top-tourist-attractions-changdeokgung-palace

6 fotografi prezintă turul virtual al Coreei

Articol tradus în română al dlui Gohar Petrosyan, reporter de onoare din Armenia.

Poze – Hong Sang-pyo, Gina Rene, John Paul Chua, Pek Seung-mo, Kang Reyn și Ye Seung

Sursă articol: https://m.korea.net/english/NewsFocus/HonoraryReporters/view?articleId=201610&pageIndex=1&fbclid=IwAR0SZppuprTelVJT5UnRi-3_hYBysirh79pjT8uuH6cQt0Q-MEMdnjeQKms

Fiind un fan al Coreei de mult timp, m-am decis să vă prezint un colaj foto legat de această țară. Din cauza epidemiei de COVID-19, proiectul meu a fost virtual. Încă nu am ajuns în Coreea, așa că i-am contactat pe oamenii care trăiesc acolo – nativi și emigranți – pentru a face poze locurilor selectate de mine. Următoarele poze sunt rezultatele acestui proiect.

(Hong Sang-pyo)

Pavilionul Bangwasuryujeong (Dongbukgangnu), construit în 1794, este situat în vârful unui deal de pe lângă Fortăreața Suwon Hwaseong din Suwon, provincia Gyeonggi-do.

(Gina Rene)

Dongdaemun Design Plaza (DDP) din Seoul este o mecca a culturii fashion, construit pe vechiul sediu al stadionului Dongdaemun, demolat în 2007. Construcția pentru DDP a început doi ani mai târziu, iar locația a fost deschisă în 2014.

(John Paul Chua)

Aceste fotografii au fost făcute la templul budist Yakcheonsa, de pe insula Jeju.

(Pek Seungmo)

Librăria Starfield în cadrul Starfield COEX Mall, aflat în districtul Gangnam-gu din Seul, a fost deschisă în 2017.

(Kang Reyn)

Everland, parcul tematic cel mai mare din Coreea, se află în Yongin, provincia Gyeonggi-do, la doar 40 de kilometri la sud de Seul.

(Ye Seung)

Aceste graffitiuri se găsesc în Mullae Art Village, în districtul Yeongdeungpo-gu din Seul, o zonă care odinioară găzduia turnătorii de oțel. Aproape fiecare colțișor al orașului este decorat cu picturi murale colorate și sculpturi exterioare.

(Ye Seung)

Podul Mapodaegyo de peste râul Hangang este locul unde zeci de coreeni s-au sinucis din cauza stresului acumulat, fie la școală, fie la serviciu. În trecut era denumit „podul morții” sau „podul suicidului”, dar în prezent, guvernul l-a redenumit „podul vieții”. Mesajele inscripționate pe pod inspiră la speranță, cum ar fi „Totul va fi bine”, „Nu ești singur”, „Ai mâncat?”, „Lucrurile vor fi mai bine decât crezi”, precum și „Întâi de toate, nu renunța”.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.