MyDramaList

Jin Ki Joo i se va alătura lui Park Hae Jin într-o viitoare K-drama despre fantome

Avem confirmarea! Jin Ki Joo i se va alătura lui Park Hae Jin în viitoarea K-dramă MBC „From Now On, Showtime!” (titlu literal).

„From Now On, Showtime!” este un rom-com fantezist despre un magician și o femeie ofițer de poliție. Anterior, în luna mai se anunța că Park Hae Jin va juca rolul principal Cha Cha Woong, un magician carismatic care are și capacitatea de a vedea și manipula fantomele.

Jin Ki Joo va juca rolul principal, pe Go Seul Hae, un ofițer de poliție pasionat care are un secret misterios. Cu scopul de a se alătura diviziei penale, Go Seul Hae se implică cu pasiune în orice problemă. Pe măsură ce se va încurca cu magicul îndrăzneț și obstinat Cha Cha Woong, o poveste interesantă va începe să se desfășoare.

După ce a debutat prin drama TVN „Second 20s” în 2015, Jin Ki Joo a jucat în filmele „Little Forest” și „Midnight”, dar și în dramele „Wednesday 15:30 PM”, „Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”, “Come and Hug Me,” “The Secret Life of My Secretary,” și “Homemade Love Story.” Recunoscută pentru abilitățile sale de actorie, Jin Ki Joo a fost ocupată cu promovarea celui mai recent film al său, „Midnight”, după ce a încheiat „Homemade Love Story” în martie.

Ultimul proiect al lui Jin Ki Joo “From Now On, Showtime!” va marca prima oară când lucrează cu Park Hae Jin. Spectatorii așteaptă deja cu nerăbdare sinergia lor în timp ce se transformă în empatica Go Seul Hae și în neînfricatul Cha Cha Woong pentru a rezolva cazurile împreună. Întâlnirea unică dintre un polițist și un magician crește și mai mult așteptările publicului.

Drama se află în etapa finală a casting-ului și este programată să apară în prima jumătate a anului viitor.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.