optimize2

Netflix face publice noile titluri coreene , inclusiv “Hellbound” și “Juvenile Justice”

Netflix a împărtășit marile planuri de viitor la evenimentul „Tudum: Korea Spotlight”, lansând o serie de trailere și clipuri pentru viitoarele emisiuni originale coreene, inclusiv mult așteptatele seriale „Hellbound” și „Juvenile Justice”.

Primul eveniment Tudum al serviciului de streaming pentru fanii mondiali, a introdus 10 titluri coreene în exclusivitate. Actorii Song Kang, care a jucat în serialele „Love Alarm” și „Sweet Home” de la Netflix și Jung Hae-in din seria militară „D.P.” De asemenea, aceștia au apărut în timpul emisiunii pentru a-și împărtăși experiențele speciale în colaborarea cu Netflix.

Sugerând că va juca într-un nou proiect Netflix, Song a spus: „Îmi place să joc diverse roluri, dar sunt interesat să portretizez personaje cu un intelect ridicat”.

“Paik’s Spirit”, o emisiune de mâncare coreeană avându-l ca prezentator pe cunoscutul bucătar și proprietarul francizei, Paik Jong-won, se va lansa la 1 octombrie. Seria noir „My Name”, despre Yoon Ji-woo (Han So-hee), care se alătură unei bande de traficanți de droguri și se infiltrează în poliție sub acoperire, pentru a răzbuna moartea tatălui ei, se va lansa pe 15 octombrie.

Han s-a remarcat cu succes prin rolurile sale din „The World of the Married” (2020) și „Nevertheless” (2021).

Actorii Yoo Ah-in, Park Jeong-min, Kim Hyun-joo, Won Jin-a si Yang Ik-june din serialul 'Hellbound'

„Hellbound”, un serial regizat de Yeon Sang-ho, cunoscut pentru blockbuster-urile zombie, „Train to Busan” și „Peninsula”, va fi lansat pe 19 noiembrie.

 

Seria de groază, care a fost prezentată la secțiunea „On Screen” a Festivalului Internațional de Film de la Busan din acest an, descrie o perioadă de haos social în care apar brusc ființe supranaturale și condamnă indivizii în iad, în timp ce un grup religios propagă ideea dreptății divine.

Spectacolul de varietăți „New World”, care se concentrează pe șase vedete ce îndeplinesc misiuni într-un cadru utopic, va avea premiera pe 20 noiembrie. Participanții sunt cântărețul-actor Lee Seung-gi, rapper-ul actor Eun Ji-won, Kim Hee-chul de la trupa Super Junior, Kai de la EXO, comediantul Park Na-rae și actrița Cho Bo-ah.

“Mi s-a părut că filmez un sitcom. Au fost o serie de situații surprinzătoare și distractive”, a spus Kai.

În decembrie, vor fi lansate seriile thriller SF, „The Silent Sea”, avându-i în rolurile principale pe actorii Gong Yoo și Bae Doo-na, precum și reality show-urile „The Hungry and The Hairy” și „Single’s Inferno”.

La începutul anului viitor, vor fi lansate drama juridică, „Juvenile Justice” și seria horror- zombie „All of Us are Dead”.

 

În „Juvenile Justice”, actrița Kim Hye-soo, cunoscută pentru interpretările sale din „Signal” și „Hyena”, va juca rolul unui judecător care îi judecă pe infractori minori. În serie vor apărea și Kim Moo-yeol, Lee Sung-min și Lee Jung-eun.

 

„All of Us are Dead” se concentrează pe elevii de liceu care sunt prinși într-o școală în timpul unei apocalipse zombie. Drama romantică „Love and Leashes”, cu Seohyun din Girls Generation, va fi lansată în februarie 2022.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.