dummy

Kim Woo Bin își arată farmecul în noul pictorial GQ Korea și vorbește despre recunoștință

De curând, unul dintre favoriții mei a participat la un nou pictorial pentru o revistă celebră coreeană. Vorbesc despre Kim Woo Bin care debordează de carismă în cel mai nou număr al revistei GQ Korea. Cu această ocazie el a declarat și câteva lucruri pe care o să le aflați chiar în următoarele rânduri.

Pe 27 septembrie, GQ Korea a lansat un pictorial elegant de toamnă cu Kim Woo Bin  care arată  incredibil de bine în timp ce poartă  creații din colecția Purple de la  Ralph Lauren.

În interviul care a urmat, Kim Woo Bin a declarat:

„În trecut, am petrecut mult timp fără sens. În aceste zile, mă concentrez asupra momentului și încerc să-mi deschid mai mult inima către ceilalți. În fiecare zi, când îmi închei ziua, mă gândesc — Chiar dacă mă întorc la dimineața de astăzi, nu sunt încrezător că aș fi putut trăi mai bine decât am trăit azi”. Actorul a continuat: „Într-o situație în care trebuie să repet aceeași actorie de mai multe ori, încep să-mi exprim sentimentele legate de acel moment și mai mult. ”

În continuare, Kim Woo Bin a ales „Mulțumesc” ca expresie/cuvânt care îi place cel mai mult, dezvăluind că scrie despre lucrurile pentru ce este recunoscător în jurnalul său de zi cu zi. El a explicat:

„În fiecare zi înainte să mă culc, îmi amintesc de ce sunt recunoscător (în ziua respectivă) și mă bucur de procesul de a găsi lucruri mereu pentru care  sunt foarte recunoscător”.

 

Interviul a atins și un alt aspect, respectiv felul în care s-a schimbat după lucrurile prin care a trecut. Modul în care Kim Woo Bin a început să ia luat totul mai lent a influențat și cariera sa de actor. Despre acest subiect, el a dezvăluit:

„În trecut, am spus că vreau să împlinesc 40 de ani ca și cum ar fi fost din obișnuință. Credeam că actorii bărbați în vârstă de 40 de ani arătau, în general, foarte cool. Acum, îmi place timpul prezent, cum sunt eu la 33 de ani (* de fapt 32 de ani dacă vorbim de vârsta europeană). Este o vârstă care nu este prea mare sau prea mică, prin urmare cred că aș putea face ceva nou cu sârguință. ”

Cu ocazia acestui interviu, actorul a vorbit și despre cel mai recent proiect al său. Pentru următorul film al lui Kim Woo Bin  numit „Alien” (titlu literal) în care regia este semnată de  Choi Dong Hoon s-au terminat, recent filmările și se pregătește pentru premiera sa.

Și dacă vă întrebați ce mai face el, vreau să vă spun că, în prezent, Kim Woo Bin este în negocieri pentru a juca în noua dramă „Our Blues” (titlu literal) și  o drama de la Netflix numită „Delivering Knight” (titlu de lucru).

Mă bucur tare tare mult că el este bine acum și sper să tot auzim vești bune despre el. Abia aștept să accepte ofertele și să îl vedem într-un nou proiect.

Sursa- Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.