optimize

Serialul ”Hometown Cha-Cha-Cha” câștigă popularitate la nivel internațional

Drama TvN, „Hometown Cha-Cha-Cha”, cu Shin Min-a și Kim Seon-ho în rolurile principale, a câștigat popularitate în topurile de streaming Netflix din întreaga lume, după succesul global al serialului „Squid Game”.

Deși s-ar putea să nu fi cucerit tronul pe lista celor mai urmărite emisiuni TV de pe Netflix, comedia romantică a făcut istorie clasându-se totuși în top 10. Potrivit platformei FlixPatrol, „Hometown Cha-Cha-Cha” s-a clasat pe locul nouă în top 10 zilnic. De asemenea, a fost listat în Top 10 emisiuni Netflix în aproximativ 20 de țări, inclusiv Australia, Egipt, India, Indonezia, Japonia și Qatar, similar seriei originale coreene Netflix, „Squid Game”, care a rămas în fruntea listei zile întregi.

Regizat de Yoo Je-won, ale cărui proiecte anterioare includ „Oh My Ghost” și „Tomorrow, with You”, „Hometown Cha-Cha-Cha” urmărește povestea unui dentist, Yoon Hye-jin (Shin), care se mută din Seul în satul litoral Gongjin pentru a-și deschide propria clinică. În timp ce încearcă să se stabilească în noua locație, ea se întâlnește cu fermecătorul Hong Du-sik (Kim), care este fix opusul său. Acesta este un remake al comediei romantice „Mr. Handy” (2004).

Cel de-al 10-lea episod al seriei a înregistrat cel mai mare rating duminică, obținând un procent de 11,4% la nivel național. După ce a început cu 6,8% pe 28 august, serialul a crescut în popularitate, datorită poveștii sale încântătoare și interpretărilor realiste ale actorilor.

Fanii au descris serialul ca pe o dramă care vă „va alina ochii și vă va reîmprospăta mintea”. Un comentariu spune: “Este atât de simplu și oferă cantitatea potrivită de fluturași în stomac. Știu că este devreme să spun asta, dar această dramă m-a vindecat. Actorii sunt uimitori. Cinematografia este absolut fantastică”, în timp ce un alt spectator a spus că vrea să viziteze platourile de filmare.

Actorii principali Kim și Shin au continuat și ei să-și apere locurile 1, respectiv 2, pentru a cincea săptămână consecutivă, pe lista celor mai influenți actori.

“Ne bucurăm că telespectatorii din întreaga lume sunt capabili să empatizeze cu această poveste ce se desfășoară într-un sat de la malul mării. Se pare că apreciază sentimentele calde”, a declarat un reprezentant al Studio Dragon.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.