20210927_025904

Top 5 locuri de vizitat în Coreea de Sud, pe timp de toamnă

Ce este special în Coreea, toamna?

Există multe motive pentru care ar trebui să vizitați Coreea între septembrie și noiembrie. Frunzele colorate sunt însoțite de o vreme uimitoare. Temperaturile sunt optime în acest moment, permițându-vă să explorați țara confortabil. Deși nu puteți greși indiferent de luna în care alegeți să călătoriți în Coreea, există totuși mici diferențe în lunile de toamnă, potrivit trickbazar.com.

Vremea în Coreea, în luna septembrie: septembrie în Coreea este în general o lună însorită și senină. Temperaturile variază între 17 ° C și 25 ° C, așa că vă veți bucura de o dimineață răcoroasă și o după-amiază plăcută.

Vremea în Coreea, în luna octombrie: octombrie tinde să fie puțin mai rece, dar totuși foarte confortabil. Temperaturile sunt în general între 14 ° C și 21 ° C, permițându-vă să vă simțiți confortabil într-un pulover tricotat și o pereche de mocasini, de exemplu.

Vremea în Coreea, în luna noiembrie: noiembrie este cea mai puțin caldă lună din acest sezon, dar totuși destul de plăcută pentru călătorii! Vă veți bucura de o dimineață clară și o amiază însorită. Temperaturile tind să fie între 9 ° C și 16 ° C. Zilele sunt însorite sau parțial înnorate și nu plouă foarte des.

Iată acum o listă cu cinci locuri unice, numai bune de vizitat în Coreea, în timpul toamnei:

  1. Muntele Seoraksan

Când vine vorba de destinațiile de toamnă, primul munte care le vine în minte multora este Muntele Seoraksan. O sărbătoare pentru ochi pe tot parcursul anului, culorile bogate fac din Seoraksan principala atracție, toamna. Cea mai populară rută pentru a vă bucura de priveliștea către Marea de Est, Sokcho și vârful Daecheongbong este cursul de stâncă Ulsanbawi, în timp ce cele mai bune locuri pentru a vă bucura de frunzișul viu-colorat sunt în Valea Cheonbuldong, Izvorul Mineral Osaek, Osaek Jujeongol și Valea Baekdam.

Adresa: 1085, Seoraksan-ro, Sokcho-si, Gangwon-do, Republica Coreea

 

  1. Palatul Changdeokgung (în special Grădina Secretă din palat)

În timp ce sunteți liber să vă plimbați pr terenul Palatului Changdeokgung toamna, de unul singur, o vizită la Grădina Secretă necesită un tur ghidat. Este ceva ce cu siguranță nu doriți să ratați în acest sezon, deoarece frunzele de toamnă oferă o priveliște incontestabil de epică.

Puteți cumpăra bilete pentru turul Grădinii Secrete și pentru Palatul Changdeokgung, toamna, rezervând bilete în avans online, achiziționându-le personal la fața locului sau alăturându-vă unui tur de grup.

Grădina Secretă Huwon este o grădină din spatele palatului, care a fost folosită ca loc de agrement de către membrii familiei regale. Grădina este cunoscută și sub numele de Bukwon, Geumwon și Biwon. Cu o întindere de 78 de acri, grădina ocupă aproximativ 60% din terenul palatului.

Adresa: 99, Yulgok-ro, Jongno-gu, Seul

 

  1. Insula Nami

Insula Nami, cu un concept de „Sat de povești și satul cântecului” organizează diverse evenimente culturale, concerte, expoziții și multe altele pentru a oferi copiilor vise și speranțe, cuplurilor, dragoste și amintiri și artiștilor un spațiu pentru creativitate. Facilitățile principale includ Muzeul Cântecului, Locul de joacă cu cărți ilustrate, Centrul „Whatever”, Magazinul de artă, Sala UNICEF, Parcul „Împreună”, Trenul UNICEF și Autobuzul „Story Tour”. Restaurantele oferă mâncăruri delicioase, iar Hotelul Jeonggwanru oferă cazare tematică.

Adresa: 1 Namiseom-gil, Chuncheon-si, Gangwon-do

 

  1. Iazul Wolji din Parcul Național Gyeongju

„Palatul Gyeongju Donggung și iazul Wolji” a fost un palat secundar folosit de prințul moștenitor al Regatului Silla. De asemenea, a servit ca loc de banchet pentru evenimente naționale importante și vizitatori importanți. Iazul a fost creat în 674, în timpul domniei regelui Munmu. Iazul are trei insule mici și un peisaj cu 12 dealuri mici la nord-est. După căderea Regatului Silla, situl a fost abandonat și uitat. Iazului i se mai spunea și „Anapji” în perioadele Goryeo și Joseon și mai departe. În anii 1980, a fost găsit un fragment de ceramică cu literele „Wolji” (un iaz care reflectă luna) sculptat pe el, dezvăluind adevăratul nume al iazului. După descoperire, situl a fost redenumit cu actuala denumire, „Palatul Donggung și iazul Wolji”.

Pentru mai multe informații: https://gyeongju.museum.go.kr/eng/

Adresa: 102, Wonhwa-ro, Gyeongju-si, Gyeongsangbuk-do

 

  1. Parcul Olimpic

Parcul Olimpic este un loc de agrement impresionant în care rămășițele istorice din era Baekje împărtășesc spațiul cu stadioane sportive moderne, de ultimă generație, o pădure ecologică și câmpuri de iarbă spațioase. Moștenire a Jocurilor Olimpice de la Seul din 1988, parcul găzduiește nu numai cea mai mare arenă sportivă a țării, ci a devenit și un loc în care locuitorii din Seul vin să se relaxeze.

Întins pe aproximativ 1,45 milioane de metri pătrați, Parcul Olimpic cuprinde terenul care a fost odată Cetatea Mongchontoseong și Mongchonhaeja (lacul creat de om) din perioada Baekje timpurie. Parcul este împărțit în mai multe zone, inclusiv un parc sportiv de agrement, un parc cultural de artă, un parc ecologic și parcul „History Experience”, dedicat bogatului patrimoniu istoric al zonei.

Deoarece Parcul Olimpic este atât de mare și durează trei ore s[ ]l explorați în totalitate, vizitatorii sunt sfătuiți să se familiarizeze cu intrările și ieșirile și rutele de călătorie înainte de a porni la drum. Pentru a economisi și mai mult timp, vizitatorii pot merge cu Autotrenul („Trenul Hodori”) situat lângă Piața Păcii.

Adresa: 424, Olympic-ro, Songpa-gu, Seul

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.