Hometown-Cha-Cha-Cha-lead-photo

Producătorii dramei “Hometown Cha-Cha-Cha” au transmis un mesaj fanilor

Locuitorii unui mic sat de pe litoral în Pohang spun că suferă de pe urma faniilor dramei “Hometown Cha-Cha-Cha”  care au venit în zonă în număr mare și  în unele cazuri chiar au încălcat  proprietățile rezidenților.

Foto: Korea Bizware

Printr-un mesaj pe rețelele de socializare transmis pe 5 octombrie, echipa de producție a popularului serial difuzat sâmbătă și duminică pe  postul coreean  tvN, „Hometown Cha-Cha-Cha”, a îndemnat fanii să nu viziteze zonele private unde au fost realizate filmările pentru această drama.

“Reședințele lui Hye-jin, Du-sik, Gam-ri și Cho-hui  care s-au văzut în dramă sunt proprietăți private pentru care au fost  date aprobări pentru a fi de utilizare în timpul filmăriilor, iar proprietarii locuiesc în prezent acolo”, a declarat echipa de producție într-un comunicat.

“Proprietarii au oferit sprijin pentru producția  acestei drame cu multă bunăvoință. Cu toate acestea, viața lor de zi cu zi este acum întreruptă din cauza vizitatorilor. Când vizitați satul din serial, vă rugăm să vă abțineți de la intrarea în acele reședințe. “

Având la bază un filmul lansat în anul 2004 numit „Mr. Handy”, în drama apare un dentist renumit, Yoon Hye-jin, interpretat de actrița Shin Min-Ah, care se mută în micul sat de pe litoral, Gongjin pentru a-și deschide clinica și a ajunge să se îndrăgostească de un tip considerat cel mai frumos din regiune, un fel de expert în lucrări ciudate, Hong Du-sik, interpretat de actorul Kim Seon-ho. Poveștile oamenilor din jurul lor, inclusiv prietenul lui Hye-jin, Mi-seon, bunica Gam-ri, un cuplu divorțat și proprietarul cafenelei, adaugă savoare și contribuie foarte mult la întregirea farmecul acestei dramei.

Hometown Cha-Cha-Cha - Wikipedia

Sper că ați remarcat, până acum, că acest serial a câștigat o popularitate uriașă în Coreea și nu numai, atingând o audiență impresionantă și chiar a ajuns pe lista celor mai bune 10 serii pe platforma Netflix din multe țări.

Vreau să vă aduc în vedere un aspect, deși se spune că acțiunea dramei se desfășoară într-un sat numit Gongjin din provincia Gangwon, ea a fost de fapt filmată în Cheongha, un mic sat din Pohang, din provincia Gyeongsang de Nord.

Potrivit Maeil Shinmun, un ziar local din regiunea Daegu- Gyeongsang de Nord, vizitatorii satului Cheongha au crescut în funcție de popularitatea dramei. Acesta a raportat că un total de 41.900 de persoane au vizitat satul în timpul vacanței de cinci zile prilejuită de sărbătoarea de Chuseok. Un rezident a declarat ziarului că localnicii au fost foarte uimiți să vadă atât de mulți vizitatori în acel sat mic, cu mașini care chiar au ajuns să blocheze drumul către sat.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.