yna1065624913455696_281

Samsung colaborează cu regizori renumiți pentru a produce filme cu dispozitive Galaxy

Luni,11 octombrie, Samsung Electronics a declarat că a început să colaboreze cu câțiva realizatori de profil pentru a produce filme cu smartphone-urile  Galaxy, deoarece gigantul tehnologic sud-coreean își propune să își promoveze mai bine dispozitivele mobile nou lansate și nu numai.

Foto: Yonhap News

Mai exact, Samsung a început o campanie numită „Filmed #withGalaxy”, cu scopul de a încuraja oamenii să-și extindă creativitatea și abilitățile artistice folosind smartphone-urile Galaxy. În legătură cu aceasta, vă spun că Joe Wright, cel mai bine cunoscut pentru că a semnat regia filmului drama romantică „Pride and Prejudice”, este primul participant la campanie. Reprezentanții Samsung au declarat că Wright a filmat „Princess & Peppernose”, povestea unei prințese care sfidează convenția în căutarea iubirii, în întregime cu un smartphone Galaxy S21 Ultra 5G, potrivit unui comunicat Yonhap.

În special, în timpul creației și realizării „Princess & Peppernose”, musicalul folosind marionete și coregrafie live-action, Wright și echipa sa au profitat în special de obiectivul ultra-larg de 13 mm al Galaxy S21 Ultra.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G are displayed during the launch day at Samsung Harajuku store in Tokyo, Oct. 6. UPI-Yonhap

Foto: Yonhap News

După filmul lui Wright, Samsung a spus că va lansa și  alte proiecte de la alți regizori respectați din întreaga lume, inclusiv din China, Sha Mo, cunoscut pentru producțiile „Love Will Tear Us Apart” și „My Huckleberry Friends”.

De asemenea, și acest regizor a folosit Galaxy S21 Ultra 5G pentru a filma noul său film numit “Kids of Paradise” /„Copiii Paradisului”, care se concentrează  să prezinte publicului  viața copiilor dintr-o mică școală din mediul rural.

Samsung a declarat că „Princess & Peppernose” și „Kids of Paradise” vor fi dezvăluite publicului la Festivalul Internațional de Film din Busan (BIFF) din Coreea de Sud, care se desfășoară în aceste zile în Busan (până vineri, 15 octombrie).




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.