dummy

Lee Do Hyun ar putea juca alături de Song Hye Kyo într-o dramă plină de suspans despre bullying școlar, traume și răzbunare

O informație dată publicității astăzi, 13 octombrie, de un reprezentant al industriei de divertisment a stârnit multă rumoare, și asta deoarece, potrivit declarației, actotrul Lee Do Hyun ar urma să se alăture noii drame a lui Kim Eun Sook, „The Glory” ca personaj principal, relatează soompi.com.

Ca răspuns la această declarație, agenția actorului Yuehua Entertainment a afirmat: „Lee Do Hyun a primit într-adevăr o ofertă de casting pentru drama „The Glory” și în prezent revizuiește (oferta – n.r.)”.

„The Glory/더 글로” este o poveste tristă de răzbunare care începe cu o elevă de liceu care visa să devină arhitectă, dar care a trebuit să renunțe la școală după ce a avut parte de o adevărată traumă în școală, fiind victima violenței comise de colegii ei. Ani mai târziu, făptuitorul se căsătorește și are un copil. Odată ce copilul ajunge la școala elementară, fosta victimă devine profesoară și își începe răzbunarea profundă față de autorii și spectatorii din perioada în care a fost agresată.

Încă de la începutul lunii ianuarie a acestui an a fost anunțat faptul că Song Hye Kyo va juca rolul principal feminin în această dramă, al cărui nume este Dong Eun.

Lui Lee Do Hyun i s-a oferit rolul lui Joo Yeo Jung, un personaj lipsit de griji și zâmbitor. În loc să fie doar prințul fermecător al lui Dong Eun, el decide, în schimb, să devină un mijloc de răzbunare a ei.

„The Glory” este scrisă de Kim Eun Sook, printre marile ei realizări numărându-se “Descendants of the Sun,” “Goblin,” “Heirs,” “Secret Garden,” și multe altele. Serialul va fi regizat de Ahn Gil Ho, cunoscut, printre altele, pentru drame precum “Forest of Secrets,” “Memories of the Alhambra,” “Watcher,” and “Record of Youth”.

Serialul va fi difuzat de canalul TBA, iar până în prezent nu se cunosc prea multe detalii despre el. Tot ce se știe este că ar putea avea 8.

Rămâneți la curent pentru actualizări!

Vă reamintim că în prezent pe Lee Do Hyun îl puteți urmări în Youth of May.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.