Jang-Ki-Yong-Song-Hye-Kyo-2

Emoția, la rang de artă în viitoarea dramă romantică “Now, We Are Breaking Up”/ Jang Ki Yong și Song Hye Kyo formează un cuplu uluitor

Următoarea dramă “Now, We Are Breaking Up/지금, 헤어지는 중입니다” (titlu literal) a lansat primul afiș cu Song Hye Kyo și Jang Ki Yong, protagoniștii serialului, potrivit soompi.com.

Mult-așteptata dramă va evidenția multele „arome” ale iubirii și despărțirilor. În serial, Song Hye Kyo o interpretează pe Ha Young Eun, manager al echipei de design la o casă de modă, care este, de asemenea, o persoană inteligentă și trendy (la modă), foarte ancorată în realitate. Jang Ki Yong îl interpretează pe Yoon Jae Guk, un fotograf freelancer bogat și popular, pe care îl ajută atât inteligența, cât și aspectul.

În vreme ce spectatorii visează cu ochii deschiși la chimia dintre Song Hye Kyo și Jang Ki Yong, drama a lansat primul său set de fotografii care îi înfățișează pe cei doi actori, făcând, practic, ca nerăbdarea să crească și mai mult.

Astfel, într-o fotografie, Ha Young Eun și Yoon Jae Guk se privesc cu intensitate în ochi unul pe celălalt în vreme ce o mulțime ocupată de oameni dispare în spatele lor.

O altă fotografie îi surprinde pe cei doi stând împreună sub o singură umbrelă, în ploaie. Același peisaj static în jurul lor, de parcă timpul s-ar fi oprit în loc prin simpla lor întâlnire. Doar prin felul în care se privesc, Ha Young Eun și Yoon Jae Guk transmit diferite sentimente de dragoste, cum ar fi afecțiunea și emoția care face inima să bată mai tare.

Doar prin aceste două fotografii, cele două personaje fac ca inimile spectatorilor să tresalte în semn de nerăbdare, și asta datorită portretizării nuanțate a emoțiilor lui Song Hye Kyo, dar și la ideea vocii și privirii captivante ale lui Jang Ki Yong.

“Now, We Are Breaking Up” îi surprinde, astfel, pe cei doi actori care portretizează emoția iubirii, ce este simultan frumoasă și asemănătoare furtunii.

Potrivit asianwiki.com, viitoarea dramă va avea premiera pe 12 noiembrie, după încheierea filmului „One the Woman”. Serialul urmează să fie difuzat pe canalul SBS, vinerea și sâmbăta, în intervalul 22:00-23:10 (KST). Serialul este regizat de Lee Gil-Bok, după un scenariu de Je-In.

NOTE

  • Prima lectură a scenariului a avut loc în aprilie 2021.
  • Filmările au început în aceeași lună și s-au încheiat pe 12 septembrie 2021.
  • Actorul Jang Ki-Yong s-a înrolat în armată la 23 august 2021.

Pe aceeași temă Song Hye Kyo, Jang Ki Yong, Choi Hee Seo și Kim Joo Heon confirmă participarea într-o nouă dramă romantică 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.