dummy

Lee Joon va avea o transformare incredibilă în noua dramă “Bulgasal”

Postul coreean tvN nu ratează ocazia să ne mai ofere informarții prețioase despre următoarele proiecte.  De această dramă, vine înaintea fanilor cu informații și imagini incredibile cu un personaj cheie din  drama mult așteptată “Bulgasal”.

După cum am mai spus până acum, „Bulgasal” va fi o nouă dramă fantastică cu Lee Jin Wook în rolul lui Dan Hwal, un bulgasal, mai exact o creatură mitică care nu poate muri sau îmbătrâni, ba mai mult el a fost odată om, cu secole în urmă. Kwon Nara, cea de-a doua protagonistă va juca rolul Min Sang Woon, o femeie care se reîncarnează în mod repetat în timp ce fuge de bulgasal, dar își amintește toate viețile ei anterioare.

Noile fotografii lansate de curând surprind însă transformarea fără cusur a unui personaj cheie din această dramă. Mai cu seamă, este vorba despre Lee Joon care a reușit cu succes să se transpună în personajul său mai special, Ok Eul Tae. Acesta este descris ca un om extrem de bogat și puternic a cărui identitate este învăluită într-un adevărat mister. Acest aspect este unul chiar serios, pentru că se pare că în dramă nimeni nu-i știe vârsta, sursa averii sale sau cine este de fapt, dar pare să aibă o anumită legătură cu Dan Hwal, protagonistul poveștii, potrivit Soompi.

Într-o fotografie, el atrage atenția tuturor cu expresia lui rece. Îl vedem vorbind la telefon cu cineva, iar privirea lui înghețată și buzele bine închise sugerează că a aflat ceva ce l-a nemulțumit. O altă fotografie înfățișează o altă latura a sa, întrezărim cumva un pic de nebunie în timp ce ochii îi fulgeră de ambiție. Colțurile gurii îi sunt ridicate în sus de curiozitate, iar privirea lui este oarecum jucăușă. Ok Eul Tae are un gust elegant în privința vestimentației și o înțelegere profundă a artei, iar ambele fotografii arată stilul său îndrăzneț. Cu toate acestea, în spatele acestei imagini glamour se află un bărbat periculos, cu multe secrete și care emană în jurul său o atmosferă ciudată, dar contrat acestui aspect face inimile oamenilor să bată cu putere.

Cu această ocazie, producătorii dramei l-au lăudat pe Lee Joon, spunând: „Lee Joon se schimbă la 180 de grade când camera este pornită. Atunci nu este Lee Joon, ci chiar exact Ok Eul Tae. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare să vedeți modul în care va reușit să creeze un impact puternic asupra acestei drame”.

Vă readuc aminte că drama “Bulgasal” este programată să înceapă chiar luna aceasta, pe 18 decembrie.

Nu mai avem foarte mult de așteptat până să vedem cum va fi această dramă, așa că vă invit încă o dată să aruncați o privire la cel mai nou teaser lansat.

P.S. Sunt super fericită că îl vom vedea din nou pe Lee Joon într-o nouă dramă. Eu sunt sigură că știți despre el că este un actor foarte talentat cu o capacitate aproape incredibilă să abordeze orice tip de personaj. Dacă vreți să vă convingeți și mai mult vă invit să vedeți drame cu el ca “Gabdong, the Memories of Murder” (tvN /2014) sau ce mi-a plăcut mie foarte mult — “My Father is Strange” (KBS2/2017).




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.