FE0jEsKXwAEjebl

Jungkook, din BTS, selectat de ELLE Italia drept unul dintre cei 7 “cei mai sexy bărbați din lume”

Carisma sexy a superstarului global Jungkook, imaginea “hot” și proporțiile corpului său i-au adus numeroase titluri de „cel mai sexy bărbat” din partea multor reviste de modă populare și prestigioase, potrivit allkpop.

ELLE este o revistă renumită pentru femei și cea mai mare revistă de modă din lume, care se concentrează pe diverse aspecte, inclusiv frumusețe și divertisment, și operează în peste 60 de țări. Elle Italia l-a numit pe cântărețul piesei “Still With You”, Jungkook, drept unul dintre cei mai sexy bărbați din lume, alături de multe alte celebrități. Jungkook este singurul asiatic din listă, iar printre ceilalți bărbați se află Harry Styles, Oscar Isaac, Jake Gyllenhaal, Timothée Chalamet, Shawn Mendes și Maluma.

ELLE Italia l-a prezentat pe Jungkook și drept unul dintre cei mai sexy bărbați din lume, în versiunea tipărită a revistei lor.

De asemenea, ELLE Italia a menționat că Jungkook ar trebui să fie următorul câștigător al titlului „Sexiest Man Alive” („Cel Mai Sexy Bărbat În Viață”) de la PEOPLE în 2022.

Subiectul a devenit popular în comunitatea coreeană „theqoo”, unde internauții debordau de fericire, apreciind frumusețea lui Jungkook. Au fost văzuți chiar lăudând faptul că mass-media străină l-a ales drept cel mai sexy bărbat în viață, fără ca măcar să existe opțiunea de a fi votat.

  • Este atât de uimitor să-l vezi pe Jungkook intrând pe lista bărbaților sexy, care sunt întotdeauna aleși direct de presa străină fără a vota.
  • Am învățat că prospețimea și imaginea sexy nu pot coexista niciodată, dar când l-am văzut pe Jungkook, din BTS, stereotipurile mi-au fost distruse.
  • Felicitări lui Jungkook, carisma ta sexy și prezența pe scenă sunt uimitoare.
  • Este grozav să fii selectat drept cel mai sexy bărbat din SUA, Franța și Italia.

În 2020, revista populară americană „PEOPLE” l-a selectat pe Jungkook drept „cel mai sexy bărbat internațional în viață”, devenind prima persoană care a câștigat acest titlu.

Jungkook și-a respectat cu adevărat titlul de „băiatul IT din întreaga lume”, fiind pe aceeași pagină cu toate numele mari și vedetele celebre de la Hollywood. Printre aceștia se numără Michael B. Jordan (câștigătorul titlului  „Sexiest Man Alive 2020”), Brad Pitt, Prințul Harry, Chris Evans, Ryan Reynolds, Nick Jonas, Shawn Mendes, Harry Styles, Joe Jonas și Noah Centineo.

Mai mult, „Variety” a publicat un articol intitulat „Cele 10 momente de top ale anului 2020 pentru BTS, care i-au adus la premiile Grammy”, enumerând 10 motive majore care i-au condus pe cei din BTS la primul lor performance și nominalizare la Grammy. Variety l-a inclus pe listă și pe Jungkook care a câștigat titlul de „cel mai sexy bărbat internațional” al prestigioasei reviste People, ca unul dintre contribuitorii la creșterea profilului public al BTS în 2020.

Și revista săptămânală pentru Femei „GRAZIA” l-a inclus pe Jungkook în lista celor mai sexy bărbați din 2020. El a fost singurul asiatic selectat pe listă.]




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.