photo-collage

20 k-drame care vor avea lansarea în decembrie, pentru a adăuga bucurie vacanței voastre

 

“User Not Found” – premiera 3 decembrie, KST

Distribuție: Shin So Hyun, Bae Jin Young (CIX), Han Ye Ji, Ahn Se Min, Jung Hyun Ji, Kim Na Young, Yoo Hye Jin, Lee Jong Hyuk, Lee Seung Gyu, etc.

Este o dramă despre două eleve transferate care au același nume și formează un pact secret pentru a schimba identitățile la noua școală. Drama îi are în rolurile principale pe Shin So Hyun și Han Ye Ji, care îi interpretează pe cele două eleve pe nume Yoo Min Jae. Bae Jin Young de la CIX îl joacă pe studentul popular Shin Yi Joon, Ahn Se Min îl joacă pe Shin Hye Joon și Jung Hyun Ji îl joacă pe Han Ji Wan.

“2021 KBS Drama Special”

“The Palace” cu: Kim Sae Ron, Jung Da Eun, Seo Eun Young, etc.

“Atonement” cu: So Ju Yeon, Jung Yi Seo, Jo In, etc.

“Oddinary” cu: Kwak Sun Young, Choi Dae Hoon, Kim Na Yeon, etc.

“Abyss” cu: Moon Geun Young, Jo Han Sun, Kang Sang Jun, Lee Jin Hee, etc.

Premiera: 3 decembrie, KBS2

Pentru Drama Specială anuală, KBS difuzează o colecție de drame scurte care au câte un episod fiecare. „2021 KBS Drama Special” prezintă un total de 10 proiecte, inclusiv patru filme TV care durează 90 de minute fiecare, în plus față de dramele scurte obișnuite. Două dintre proiecte au fost difuzate în octombrie, patru au fost difuzate în noiembrie, iar ultimele patru sunt difuzate în decembrie.

„The Palace” este despre o doamnă de curte care trebuie să o înlăture pe prințesa moștenitoare pentru a rămâne în palat. „Atonement” este un thriller despre trei prieteni, care au fost cu toții victime ale crimelor sexuale, care se reunesc după 12 ani pentru a se răzbuna. „Oddinary” spune povestea unei femei obișnuite care este o icoană a ghinionului și este diagnosticată cu tulburare de panică. „Abyss” urmărește o femeie care are grijă de soțul ei alcoolic.

 

“Our Beloved Summer”

Distribuție: Choi Woo Shik, Kim Da Mi, Kim Sung Cheol, Noh Jung Ui, Park Jin Joo, Jo Bok Rae, Ahn Dong Gu, Jeon Hye Won, Park Won Sang, Seo Jeong Yeon, Cha Mi Kyung, Heo Joon Suk, Lee Seung Woo, Park Yeon Woo, Yoon Sang Jung, etc.

Premiera: 6 decembrie, SBS

O comedie romantică despre Choi Woong (Choi Woo Shik) și Guk Yeon Soo (Kim Da Mi), foști iubiți de liceu care plănuiau să nu se mai vadă niciodată după ce s-au despărțit. 10 ani mai târziu, documentarul pe care l-au filmat în liceu câștigă brusc popularitate și sunt forțați să fie din nou împreună în fața camerei.

“Artificial City”

Distribuție: Soo Ae, Kim Kang Woo, Kim Mi Sook, Lee Yi Dam, Lee Hak Joo, Kim Joo Ryoung, Lee Choong Joo, Kim Young Jae, Kim Ji Hyun, Song Young Chang, Lee Seo An, Jung Hee Tae, Seo Woo Jin, Jung Hae Kyun, Baek Ji Won, Seo Jae Hee, Nam Gi Ae, etc.

Premiera: 8 decembrie

„Artificial City” este un thriller misterios plasat pe fundalul unui muzeu de artă care aparține Sung Jin Group, un conglomerat major care deține frâiele sferei politice și financiare din Coreea de Sud. Drama este despre lăcomia și ambițiile femeilor care se străduiesc să ajungă la cea mai înaltă poziție din națiune. Soo Ae o interpretează pe cea de-a doua noră a grupului, Yoon Jae Hee, care își propune să-și facă soțul Jung Joon Hyuk (Kim Kang Woo) președinte.

“A DeadbEAT’s Meal”

Distribuție: Ha Seok Jin, Go Won Hee, Im Hyeon Joo, Go Woo Jin, Lee Sang Jin, etc.

Premiera: 10 decembrie, KST pe Youtube.

“A DeadbEAT’s Meal” se bazează pe un webtoon despre un șomer pe nume Kim Jae Ho și cele trei mese ale sale, pe care le poate mânca bine chiar și după o despărțire. Ha Seok Jin îl interpretează pe Kim Jae Ho, șomer, care își caută un loc de muncă de doi ani după cinci ani de studii pentru examenele de serviciu public. Go Won Hee este șomerul voluntar Yeo Eun Ho, în timp ce Im Hyeon Joo este Seo Soo Jung, care se desparte de iubitul ei Kim Jae Ho din cauza neatenției sale.

“Uncle”

Distribuție: Oh Jung Se, Jeon Hye Jin, Park Sun Young, Lee Sang Woo, Lee Si Won, Hwang Woo Seul Hye, Jang Hui Ryoung, Lee Kyung Hoon, etc.

Premiera: 11 decembrie, KST pe TV Chosun

Bazat pe un sitcom BBC, „Uncle” este o dramă de comedie despre Wang Joon Hyuk (Oh Jung Se), un somer ratat care nu a renunțat la visul său de a deveni muzician. A rupt legăturile cu sora sa Joon Hee (Jeon Hye Jin) cu ani în urmă, dar când ea divorțează pentru a ieși dintr-o relație abuzivă, își trimite fiul la Joon hyuk, iar el ajunge să se ocupe de tânărul său nepot care se luptă cu anxietate și OCD.

 

“Taejong Yi Bang Won”

Distribuție: Joo Sang Wook, Kim Young Chul, Park Jin Hee, Ye Ji Won, Ye Soo Jung, Uhm Hyo Sup, Kim Myung Soo, Hong Kyung In, Jo Soon Chang, Sun Dong Hyuk, Tae Hang Ho, Lee Kwang Ki, Choi Jong Hwan, Kim Bup Rae, Kim Kyu Chul, etc.

Premiera: 11 decembrie, KST pe KBS1

„Taejong Yi Bang Won” este un sageuk tradițional creat cu un buget și o distribuție mare, o poveste de lungă durată și reprezentări ale unor evenimente și figuri istorice reale. Drama descrie evenimentele care au dus la căderea dinastiei Goryeo și la înființarea dinastiei Joseon. Joo Sang Wook îl joacă pe regele Taejong, născut ca Yi Bang Won, care îl ajută pe tatăl său să răstoarne dinastia Goryeo și să întemeieze dinastia Joseon.

“Love Twist”

Distribuție: Eunjung (T-ara), Kim Jin Yeop, Son Sung Yoon, Jang Se Hyun, Hwang Shin Hye, Yoon Da Hoon, Shim Hye Jin, Yoo Tae Woong, etc.

Premiera: 13 decembrie, KST pe KBS2

„Love Twist” urmărește trei familii ale căror vieți sunt răsturnate din cauza unor minciuni. Drama este plină de comedie, romantism, dragoste de familie și multe altele, pe măsură ce personajele invata despre sensul familiei și al iubirii. Eunjung joacă rolul lui Oh So Ri, CEO-ul îndrăzneț al unui centru comercial online, în timp ce Kim Jin Yeop este Park Ha Ru, care renunță la slujba de dezvoltator și lucrează la crearea centrului comercial cu So Ri.

“The World of My 17” Sezonul 2

Distribuție: Choi Ye Na, Yoo Seon Ho, Lee Won Jung, Jihan (Weeekly), Han Chae Kyung, Hwang Bo Reum Byeol, Kwon Hyun Bin, etc.

Premiera: 15 decembrie, V LIVE

Al doilea sezon din „The World of My 17” spune povestea a ceea ce se întâmplă când Oh Na Ri (Choi Ye Na) în vârstă de 18 ani se îndrăgostește pentru prima dată. Drama este despre liceenii care au experimentat prima dragoste, vise și prietenie.

“Pumpkin Time”

Distribuție: Shin Hyun Seung, Lee Soo Min, Nam Kyu Hee, etc.

Premiera: 17 decembrie, KST/ Kakao TV

Bazat pe un webtoon, „Pumpkin Time” este o dramă fantastică despre Kang Tae Joo (Shin Hyun Seung) și Shin Hae Won, doi băieți care erau cei mai buni prieteni când erau tineri. Cu toate acestea, ei sunt despărțiți când Tae Joo se mută în Statele Unite pentru a-și urma visul  legat de baseball. Când Tae Joo se întoarce în Coreea și o găsește pe Hae Won, el descoperă că Hae Won este acum fată.

“Bad and Crazy”

Distribuție: Lee Dong Wook, Wi Ha Joon, Han Ji Eun, Cha Hak Yeon (VIXX), Sung Ji Ru, Kim Dae Gon, Lee Seung Heon, Won Hyun Joon, etc.

Premiera: 17 decembrie, tVN

Regizat de Yoo Sun Dong și scris de Kim Sae Bom, care și-a unit forțele anterior pentru drama de succes OCN „The Uncanny Counter”, „Bad and Crazy” este o nouă dramă de răscumpărare despre evenimentele haotice care se desfășoară atunci când doi eroi total diferiți își unesc forțele. Lee Dong Wook va juca rolul „tipului rău” capabil Ryu Soo Yeol, în timp ce Wi Ha Joon va juca rolul „tipului nebun” K, un justițiar care este extrem de pasionat de justiție.

“Bulgasal”

Distribuție: Lee Jin Wook, Kwon Nara, Lee Joon, Gong Seung Yeon, Jung Jin Young, Park Myung Shin, Kim Woo Seok, Han Dong Kyu, etc.

Premiera: 18 decembrie, tVN

„Bulgasal” este o dramă fantastică despre o femeie care a experimentat multe reîncarnări în ultimii 600 de ani, în timp ce își amintește toate viețile ei anterioare, și un bărbat care este nemuritor și a trăit de peste 600 de ani ca un bulgasal, o creatură mitică care se hrănește cu sangele oamenilor. Lee Jin Wook joacă rolul bulgasalului Dan Hwal, iar Kwon Nara o interpretează pe Min Sang Woon, femeia care se reîncarnează în continuare. Lee Joon este Ok Eul Tae, o persoană revigorantă și energică, cu o personalitate bună, în timp ce Gong Seung Yeon joacă rolul lui Dan Sol, soția lui Dan Hwal acum 600 de ani.

“Snowdrop”

Distribuție: Jung Hae In, Jisoo (BLACKPINK), Yoo In Na, Jang Seung Jo, Yoon Se Ah, Kim Hye Yoon, Jung Yoo Jin, Heo Joon Ho, Park Sung Woong, Kim Jung Nan, Jung Hye Young, Baek Ji Won, Lee Hwa Ryong, Kim Min Kyu, Jang In Seob, Jung Shin Hye, etc.

Premiera: 18 decembrie

„Snowdrop”, condusă de regizorul și scriitorul „SKY Castle”, are loc în Seul în 1987. Drama spune povestea de dragoste a lui Su Ho (Jung Hae In), student la o universitate prestigioasă care si a lui Young Ro (Kim Ji-soo), studentă la universitatea pentru femei .

“Moonshine”

Distribuție: Yoo Seung Ho, Hyeri (Girl’s Day), Byun Woo Seok, Kang Mina, Choi Won Young, Jang Gwang, Im Won Hee, Bae Yoo Ram, Kim Ki Bang, Seo Ye Hwa, Park Ah In, Moon You Kang, Kim Min Ho, Jung Young Joo, Jung Sung Il, etc.

Premiera: 20 decembrie, KBS2

Amplasat în perioada Joseon târzie, când a fost instituită o interdicție strictă a consumului de alcool.

Nam Young (Yoo Seung-Ho) lucrează ca ofițer pentru Saheonbu. Una dintre misiunile de la Saheonbu este de a reprima persoanele care încalcă interdicția alcoolului. Nam Young a venit la Hanyang (nume vechi pentru Seul) din orașul său natal pentru a-și găsi succesul. Are un aspect fizic atrăgător și este un om cu principii. El o întâlnește pe Kang Ro-Seo (Hyeri) și devine confuz de ea.

Kang Ro-Seo este fiica unei familii nobile sărace. Ea este de fapt susținătorul familiei ei. Nu o deranjează să munceasca pentru bani. Pentru a plăti datoria, ea începe să producă alcool în perioada strictă de interzicere a consumului de alcool.

“The One and Only”

Distribuție: Yoo Seung Ho, Hyeri (Girl’s Day), Byun Woo Seok, Kang Mina, Choi Won Young, Jang Gwang, Im Won Hee, Bae Yoo Ram, Kim Ki Bang, Seo Ye Hwa, Park Ah In, Moon You Kang, Kim Min Ho, Jung Young Joo, Jung Sung Il, etc.

Premiera: 20 decembrie, JTBC

„The One and Only” este o dramă romantică emoționantă despre trei femei cu boli terminale care se întâlnesc la un hospice. Ele decid că mai au de distrus un tip inainte de a pleca – dar în încercarea lor de a doborî doar o singură persoană, ajung să o întâlnească pe cea mai valoroasă persoană din viața lor. Ahn Eun Jin o joacă pe Pyo In Sook, o femeie încăpățânată și insensibilă, care este diagnosticată cu o boală terminală. Kang Ye Won este Kang Se Yeon, o gospodină între viață și moarte, în timp ce Joy este Sung Mi Do, un influencer celebru care nu mai are mult de trăit.

“Tinted With You”

Distribuție: Jun (A.C.E), Yoo Hyun Woo, Kim Tae Jung, etc.

Premiera: 23 decembrie, KST

„Tinted With You” este despre un elev de liceu pe nume Eun Ho (Jun) care iubește arta. Într-o zi, se trezeste în trecut și îl întâlnește pe prințul moștenitor demis Lee Heon (Yoo Hyun Woo), care a fost forțat în exil de fratele său mai mare. Cei doi încep să formeze o legătură strânsă și romantică, dar Eun Ho începe să realizeze că el poate fi singura șansă de supraviețuire a lui Lee Heon.

“The Silent Sea”

Distribuție: Bae Doona, Gong Yoo, Lee Joon, Kim Sun Young, Lee Moo Saeng, Lee Sung Wook, etc.

Premiera: 24 decembrie, Netflix

„The Silent Sea” are loc pe Pământ în 2075, care a fost deșertificat și epuizat de resursele sale naturale. O echipă specială este însărcinată cu o misiune secretă în stația de cercetare abandonată de pe Lună, care este denumită „marea tăcută”. Bae Doona joacă rolul biologului spațial Song Ji Ahn, Gong Yoo este liderul echipei Han Yoon Jae, iar Lee Joon joacă rolul inginerului principal Ryu Tae Seok.

“Love & Wish”

Distribuție: Youngjae (GOT7), Choi Ye Bin, Yoo Jae Sang, etc.

Premiera: 24 decembrie, Kakao Tv

„Love & Wish” este despre Son Da Eun (Choi Ye Bin) în vârstă de 17 ani, care visează să găsească dragostea adevărată. Când familia ei se mută la Seul, se mută în vecinătate la un licean frumos pe nume Kim Seung Hyu (Youngjae). Ea descoperă că sunt de fapt colegi de clasă și crede că sunt sortiți să fie impreuna. Cu toate acestea, pe măsură ce ajunge să-l cunoască mai bine, își dă seama că el ascunde un trecut întunecat.

“Her Bucket List”

Distribuție: Na In Woo, Kim So Hye, Sejun (VICTON), etc.

Premiera: 31 decembrie, Kakao Tv

„Her Bucket List” cu Kim So Hye în rolul lui Cha Ra Ri, al cărui iubit moare în mod neașteptat. După ce el moare, ea descoperă lista lor pe care au scris-o împreună și își propune să taie fiecare articol de pe listă. În timp ce face acest lucru, se intersecteaza cu Kang Han Sol (Na In Woo), un  idol cu ​​trac pe scena. Încep să completeze lista împreună și își dau seama că dezvoltă sentimente unul pentru celălalt.

“Best Mistake 3”

Distributie: Lee Eun Jae, Kang Yul, Park E Hyun, Yoon Jun Won, Choi Chan Yi, Lee Jung Joon, Joo Hyun Young, Keum Dong Hyun (EPEX), Wonpil (DAY6), Kang Hye Won, Hyunsuk (CIX), Nana (woo!ah!), etc.

Premiera: decembrie

Cea de-a treia parte a seriei „Best Mistake”, viitoarea dramă îi va urmări pe protagoniștii Kim Yeon Doo (Lee Eun Jae) și Ji Hyun Ho (Kang Yul) în timp ce părăsesc liceul și intră la facultate. Noul sezon îi prezintă și pe Do Ye Seok (Wonpil), pe fosta lui iubită Jin Se Hee (Kang Hye Won), pe Kim Dae Young (Hyunsuk) și pe Yoon Ah Ra (Nana).

 

 

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.