itzy-heo-sung-tae-xpn

Trupa ITZY și Heo Sung Tae din “Squid Game” pregătesc un moment special la MAMA 2021

Pentru ediția din 2021 a Mnet Asian Music Awards (2021 MAMA), organizatorii au anunțat o colaborare de-a dreptul neașteptată.

Pe data de 8 decembrie, a fost dezvăluit faptul că trupa feminină ITZY și actorul  celebru din „Squid Game”, Heo Sung Tae pregătesc o colaborare specială  pe scena de la MAMA 2021.

Trupa ITZY va apărea la „Knowing Bros” | K-POP ROMÂNIA

 

Trupa ITZY a fost creată de agenția JYP Entertainment, fiind formată din cinci membrii: Yeji, Lia, Ryujin, Chaeryeong, Yuna. Fetele și-a făcut debutul fierbinte în anul 2019 și a devenit foarte rapid populară cu cântece de succes precum „DALLA DALLA”, „ICY”, „WANNABE” și „Not Shy”. În  anul 2021, au lansat primul lor album de studio numit  „CRAZY IN LOVE”, care a fost foarte bine primit de public și a reușit să se situeze pe locul 11 ​​în topul Billboard 200.

Actorul Heo Sung Tae a ajuns să atingă faima mondială cu rolul răufăcătorului din serialul de succes de la Netflix „Squid Game”, unde a lăsat o impresie puternică publicului din întreaga lume prin modul de interpretare carismatic și în același timp puternic.

Până la acest moment, organizatorii au mai dezvăluit câteva surprinze  pentru MAMA 2021, mai exact au pregătit momente unice care includ o colaborare între gazda Lee Hyori și toate cele opt echipe de dans ale show-ului de supraviețuire de succes al postului  Mnet „Street Woman Fighter”, performanța de debut a grupului NCT U cu noua melodie principală „Universe (Let’s Play Ball)”,  o reuniune a trupei Wanna One și o performanță susținută chiar de Ed Sheeran.

Vă mai spun că în acest an MAMA va fi sâmbătă,  11 decembrie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.