Artificial_City-ep01trailerSM1

Noua dramă „Artificial City” prezintă fața întunecată a unei societăți privilegiate

Am trecut într-o nouă lună și iată că avem mai multe premiere numai bune să le trecem pe liste. Una dintre ele este drama Artificial City/공작도시 care are începe azi, 8 decembrie pe postul coreean JTBC. Această producție este prezentată ca fiind un thriller psihologic și misterios despre lăcomia și ambițiile femeilor care se străduiesc foarte mult să ajungă la cea mai înaltă poziție într-o țară precum Coreea. Protagoniștii ei sunt doi actori consacrați, Soo-Ae și Kim Kang-Woo.

Cu 20 de episoade confirmate, drama a fost realizată de companiile History D&C, JTBC Studios, cu ajutorul regizorului Jeon Chang Geun (cel din spatele dramelor “Mystic Pop-up Bar”-JTBC/2020, “The Package”-JTBC/2017, “What Happens to my Family” -KBS2/2014-2015). Scenariul poartă semnatura lui Son Se Dong.

 

Poveste:

Pe scurt, drama înfățișează personaje cu dorințe ascunse și psihologie diferită, dar și relațiile lor de-a dreptul încurcate pe fundalul unei societăți care le ascunde părțile întunecate și este menținută doar prin sacrificiul cuiva.

În „Artificial City” acțiune se desfășoară într-un muzeu de artă care aparține Sung Jin Grup, un conglomerat major care deține frâiele lumii politice și financiare din Coreea de Sud. Soo Ae joacă rolul lui Yoon Jae Hee, cea care se află la conducerea muzeului de artă și a doua noră a familiei care controlează Sung Jin Group. Este descrisă ca o femeie care are o dragoste profundă și în același timp o obsesie pentru stilul ei de viață.

În trecut, ea a avut un iubit cu care s-a întâlnit de ani de zile, dar a ajuns să îl  părăsească pentru a se căsători cu Jung Joon-Hyeok (rolul lui Kim Kang-Woo). Kim Kang-Woo îi va da viață lui Jung Joon-Hyeok, o persoană respectată în acea societate, dar periculoasă. În interior, el ascunde un complex de inferioritate care provine din faptul că este fiul nelegitim din familia sa.

Yoon Jae-Hee are o dorință puternică și anume vrea ca soțul ei să devină următorul președinte al țării. Pentru a reuși ce și-a propus, ea cooperează cu următorul procuror general și în același timp va porni un război intens împotriva socrilor ei.

Vă mai spun că drama aceasta va aduce în atenția spectatorilor scene diverse, unele chiar șocante cu sângele, crime, violențe și trădări care au loc în lumea tăioasă a Grupului Sung Jin.

 

Foto: Soompi

Distribuție:

Soo Ae – Yoon Jae Hee
Kim Kang Woo – Jung Joon Hyuk
Kim Mi Sook – Seo Han Sook
Lee Yi Dam – Kim Yi Seol
Lee Hak Joo – Han Dong Min
Kim Young Jae – Jung Joon Il
Kim Ji Hyun – Lee Joo Yeon
Kim Joo Ryung – Go Sun Mi
Seo Jae Hee – Oh Ye Rin
Lee Gyu Hyun – Park Yong Seob
Jung Hee Tae – Won Rok

Soo Ae este o actriță coreeană foarte talentată. Eu pot să zic că am văzut-o numai în drame serioase, dar mi-a plăcut de fiecare dată interpretarea ei. Cel mai recente roluri ale ei au fost în dramele: „Sweet Stranger And Me”  (KBS2/2016), „Mask” (SBS/2015), „Queen of Ambition” (SBS/2013), „A Thousand Days’ Promise” (SBS/2011), „Athena: Goddess of War” (KBS2/2010-2011).

Kim Kang Woo este un actor carismatic cu o aură aparte. De curând, l-am putut vedea în dramele: “Woman of 9.9 Billion” (KBS2/2019-2020), “Item” (MBC / 2019), “My Contracted Husband,Mr. Oh” (MBC / 2018), “Circle: Two Worlds Connected” (tvN/2017).

Artificial City - Character Teaser (Drama, 2021, 공작도시) @ HanCinema

Foto: HanCinema

Nu este prima dată când Soo Ae și Kim Kang-Woo colaborează. Ei au făcut parte din distribuția filmului „High Society” lansat în 2018.

Dacă vreți să vă faceți o idee mai bună asupra acestei dramei vă invit să priviți următoarele filmulețe.

Aceasta a fost prezentarea dramei „Artificial City”. Eu cred că va fi captivant de urmărit luptele tensionate care se dau în lumea grupului Sung Jin și având în vedere distribuția dramei sunt convinsă că va fi o experiența interesantă.

Vă spun de acum vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.