dummy

Kim Bum devine un doctor genial printr-o întâmplare în noua dramă fantastică “Ghost Doctor”

Cea mai nouă producție de la postul coreean tvN, “Ghost Doctor” a început activitățile de promovare. De această au dezvălui informații și  fotografii oficiale cu al doilea protagonist al dramei Kim Bum.

Realizată de regizorul  de la „Heirs” Boo Sung Chul, „Ghost Doctor” va fi o dramă medicală fantastică despre doi medici care nu ar putea fi mai diferiți în ceea ce privește mediul în care trăiesc, abilitățile sau personalitățile lor, dar care ajung, printr-o întâmplare bizară,  să își  schimbe spiritele. Drama va spune poveștile emoționante ale medicilor -fantomă care, chiar și după moartea lor, nu își pot lăsa spitalele sau pacienții în urmă așa ușor, potrivit unui comunicat Soompi.

Kim Bum va juca un rol la care poate nu ne așteptam, mai exact el va fi  Go Seung Tak, un rezident foarte inteligent care provine dintr-un mediu privilegiat. Născut într-o familie bogată cu o minte strălucitoare, Go Seung Tak a crescut cu toate avantajele pe care și le-ar  putea dori cineva. În timpul interviului de stagiu, când a fost întrebat de ce a devenit medic, el a răspuns simplu: „Pentru că bunicul meu și mama mi-au spus să o fac”. El nu are maniere sau tact, dar când se trezește încurcat cu genialul chirurg toracic Cha Young Min (interpretat de Rain) din cauza unui incident neașteptat, se va porni o serie distractivă de evenimente surprinzătoare.

Noile fotografii lansate de echipa de producție, surprind două laturi diferite ale lui Go Seung Tak. Într-o fotografie, el arată impecabil în haine îngrijite elegante și emană încredere în timp ce are un zâmbet plin de semnificație pe față. În schimb, în cea-a de-a doua fotografie arată o cu totul altă latură a lui. Îndrăzneala lui a dispărut și  chiar pare derutat din anumite motive. Poartă halat de medic și pare tulburat de evoluția evenimentelor, amplificând curiozitatea tuturor  cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

Cu această ocazie, un reprezentant al echipei de producție l-a lăudat pe Kim Bum pentru că are o capacitate mare de sincronizare cu Go Seung Tak. Ei au adăugat: „Prin personajul Go Seung Tak, spectatorii vor putea simți diferitele farmece ale actorului Kim Bum. Vă rugăm să urmăriți  cu interes „Ghost Doctor” pentru a vedea povestea aproape incredibilă  pe care Kim Bum este pregătit să o prezinte telespectatorilor.”

Vă mai spun că am aflat că drama “Ghost Doctor” este programată să înceapă în 2022, mai exact pe data de 3 ianuarie.

Până să vedem primele episoade din această dramă interesantă, vă invit să urmăriți un teaser chiar acum!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.