ghdot2

Rain și Kim Bum, doi doctori complet diferiți într-o situație inedită în noua dramă ”Ghost Doctor”

Iată  că am început un nou an și o dată cu el, eu deschid acum lista cu drame de văzut în 2022. Prima este chiar „Ghost Doctor/고스트 닥터 care are premiera azi, 3 ianuarie, pe postul coreean tvN. Este descrisă ca o dramă fantastică dar care aduce în atenția noastră o temă foarte iubită de fanii de peste tot, tema medicală. Dar dacă totuși credeați că va fi ceva obișnuit, un subiect abordat și răsabordat până acum, ei bine trebuie să vă spuncă va fi un pic mai diferit față de ce am văzut deja la dramele medicale și în următoarele rânduri veți vedea la ce mă refer. ”Ghost Doctor va avea 16 episoade, fiind drama care ne va încânta în zilele de luni și marți. Pot să mai zic că în distribuția ei se regăsesc nume celebre, dar și unele surprize, mai exact ne vor introduce în poveste Rain, Kim Bum, Uee și Son Na Eun, printre alții.

În spatele acestei drame se află regizorul Boo Sung Chul, cel care s-a ocupat anterior de dramele “Our Gab-Soon” (SBS/2016-2017), “Mask” (SBS/2015), “The Heirs” (SBS/2013) sau “My Girlfriend is a Gumiho” (SBS/2010), iar scenariul poartă semnătura scriitorului Kim Sun Soo (care a realizat și povestea din “Live Up to Your Name” – tvN / 2017).

Poveste

Serialul prezintă o poveste incredibilă a doi medici care vin din medii opuse și posedă abilități foarte diferite, și printr-o întâmplare surprinzătoare ajung să se transpună într-o singură persoană.

Mai exact îl vom descoperi pe Cha Young Min, rolul interpretat de Rain. El este un doctor considerat un geniu, dar este arogant și egoist de cele mai multe ori. Într-o zi, se implică într-un caz neașteptat și din această cauză, spiritul său posedă corpul altui medic. Acești doi medici sunt persoane total diferite, cu personalități și abilități medicale opuse.

Îl vom vedea și pe Kim Bum într-un rol surprinzător, mai exact el va fi Go Seung Tak, un rezident foarte inteligent care provine dintr-un mediu privilegiat. Născut într-o familie bogată cu o minte strălucitoare, Go Seung Tak a crescut cu toate avantajele pe care și le-ar putea dori cineva în viață. În timpul interviului de stagiu, când a fost întrebat de ce a devenit medic, el a răspuns simplu: „Pentru că bunicul meu și mama mi-au spus să o fac”. El nu are maniere sau tact, dar când se trezește încurcat cu genialul chirurg toracic Cha Young Min (interpretat de Rain) din cauza unui incident neașteptat, se va porni o serie distractivă de evenimente surprinzătoare în viața lui.

Cei doi doctori au particularități diferite fiind descriși astfel: Cha Young Min are o abilitate specială considerată ca o atingerea magică și este capabil să salveze pe oricine tratează, în timp ce Go Seung Tak are o capacitate de înțelegere excelentă a teoriei, dar este teribil când vine vorba de practică.

Actrița Uee îi va da viață lui Jang Se Jin, un neurochirurg care lucrează la același spital cu cei doi doctori și se întâmplă să fie chiar fosta iubită a lui Cha Young Min. Cei doi ajung să se reunească pentru prima dată după 12 ani. Cum vor evolua acum lucrurile între ei rămâne să descoperim noi în dramă.

Son Na Eun va fi Oh Soo Jung, doctor intern în cadrul secției de Urgențe, la același spital dar și colega de facultate a lui Go Seung Tak. Ea este prima care își va da seama de schimbarea de personalitate a acestuia.

Rain, Kim Bum, Uee, And Apink’s Son Naeun Share Reasons To Look Forward To “Ghost Doctor”

Distribuție

Actori principali:

Rain – Cha Young Min
Kim Bum – Go Seung Tak
Uee – Jang Se Jin
Son Na Eun – Oh Soo Jung

Alți actori:

Kim Jae Yong – Lee Sun Ho
Seo Ji Young – Ko Seong hye
Sung Dong Il

Curiozități/ motive pentru a urmări drama, menționate de protagoniștii dramei

  • Este pentru prima dată când Rain va juca într-un serial medical.( !Ba mai mult, nu este prima dată când el apare într-o dramă în care personajele  se confruntă cu schimbarea corpului sau spiritului, dacă vă aduceți aminte voi, dar eu mă refer la “Come Back Mister “ din 2016).
  • Rain, care joacă rolul genialului chirurg toracic Cha Young Min, a declarat despre acest nou proiect: „Din moment ce este prima mea dramă medicală, mi-a fost greu cu replicile lungi și cu terminologia medicală dificilă”. El a continuat: „Cred că „Ghost Doctor” este o dramă de familie pe care orice familie o poate viziona împreună în mod confortabil. Există aspecte de fantezie amestecate cu note thriller în această producție. În plus, deoarece surprinde bucuriile și necazurile diferitelor personaje, cred că spectatorii se vor putea bucura de drama cu atât mai mult dacă urmăresc evoluția personajelor. Vă garantez că este o dramă pe care o veți urmări până la sfârșit dacă  îi veți acorda o singură șansă, așa că vă rog să o așteptați cu nerăbdare.”
  • Celălalt protagonist, Kim Bum a spus: “Când  auziți titlul dramei prima dată, s-ar putea să vă gândiți -Va fi o dramă medicală sau o dramă de groază fantezie cu fantome.- Cu toate acestea, „Ghost Doctor” este o dramă care tratează „poveștile oamenilor care trăiesc”,  spusă din perspectiva celor care nu au murit încă și de cei care trăiesc în prezent. De aceea cred că este o dramă pe care chiar și oamenii care ar putea fi descurajați inițial de genul ei se pot bucura și o pot viziona confortabil, așa că vă rugăm să o așteptați cu nerăbdare.”
  •  Și Uee a făcut câteva completări, spunând despre drama astfel – „Titlul dramei este „Ghost Doctor”, dar cred că va fi distractiv să afli cine este o fantoma și cine este doctor. De asemenea, chimia dintre Cha Young Min, Go Seung Tak, Jang Se Jin și Oh Soo Jung este importantă, așa că dacă te uiți la dramă în timp ce te concentrezi pe asta, vei simți că timpul zboară.”
  • De asemenea, Son Na Eun a mai adaugat câteva aspecte  care fac ca această dramă să fie una specială: „Nu este ușor să te gândești la Cha Young Min ca la cineva care nu este acolo fizic. De asemenea, cred că aceasta este o anecdotă unică pentru drama noastră, ceea ce o face mult mai memorabilă.” Ea a continuat: „Dacă vă concentrați pe relațiile speciale ascunse dintre personaje și farmecele lor individuale, vă veți putea bucura și mai mult să vizionați drama. În plus, există multe elemente care fac ca „Ghost Doctor”  să fie diferită, așa că sper că acordați multă atenție fiecărui episod.”

    Foto: Koreandrama.org

Dacă până la acest moment încă nu v-am convins că această dramă este una pe care ar trebui să o vedeți, vă invit să priviți următorul teaser amuzant.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.