dummy

Son Ye Jin, Jeon Mi Do și Kim Ji Hyun surprind bucuria vârstei de 39 de ani în posterele pentru noua dramă

Următoarea dramă de la postul JTBC se numește „39” și a început deja activitățile de promovare. De curând  reprezentanții echipei de producție au lansat noi postere cu protagonistele  dramei interpretate de actrițele Son Ye Jin, Jeon Mi Do și Kim Ji Hyun, potrivit Soompi.

Despre „39” pot să vă spun că va prezenta viața și relația a trei prietene care s-au întâlnit în al doilea an de liceu și sunt acum pe punctul de a împlini 40 de ani. Mai exact, această drama va spune poveștile cotidiene frumoase și emoționante a trei femei de 39 de ani care se confruntă cu circumstanțe neprevăzute pe parcursul viețiilor și cum vor  reuși ele să facă față tuturor lucrurilor care vor apărea.

Toate cele trei postere cu protagonistele prezintă o atmosferă de basm, în timp ce actrițele sufla petale de flori către cameră cu zâmbete calde într-o frumoasă zi de primăvară. Cu toate acestea, legenda fiecărui poster surprinde un detaliu unic despre fiecare personaj în parte.

Am aflat că Son Ye Jin va juca rolul lui Cha Mi Jo, dermatologul șef al unei clinici din cartierul Gangnam. Posterul  ei are următorul mesaj „Cei ’39’ (vârsta) pe care îi voi petrece cu persoana pe care o iubesc”, indicând faptul că tranziția ei de la 39 la 40 de ani va fi însoțită cel mai probabil de dragoste.

Apoi o vom descoperi pe Jeon Mi Do în  rolul lui Jung Chan Young, un profesor de actorie care visa anterior să devină actriță. Posterul ei ne transmite: „‘39’ este momentul în care voi străluci puternic”, sugerând că va atinge un succes neprevăzut la această vârstă.

 

A treia prietenă, Kim Ji Hyun o interpretează pe Jang Joo Hee, un manager de cosmetice al unui magazin universal. În posterul ei descoperim mesajul: „‘39’ este un nou început”, ceea ce înseamnă că această tranziție va fi începutul unei noi etape în viața ei.

 

Trebuie să vă spun că nu vom mai aveam foarte mult de așteptat până să vedem această dramă, pentru că “39” este programată spre difuzare în februarie, după ce drama difuzată în prezent pe post , „Artificial City” se va termina.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.