dummy (1)

Park Seo Joon și Han So Hee vor fi protagoniști într-o nouă dramă de genul thriller

Iată vești despre o nouă dramă care a început pregătirile. Mai exact aici sunt primele informații despre viitoarea dramă care se va numi  “Gyeongseong Creature” ( un titlu literal), ce a confirmat zilele trecute protagoniștii. Este vorba despre frumușeii Park Seo Joon și Han So Hee, prima dată când îi vom vedea împreună, cel mai probabil ca un cuplu. Se știa de anul trecut că cei doi se află în negocieri și încă nu oferiseră un răspuns, dar iată ,acum, lucrurile s-au concretizat. Cei doi au spus  “da”, și în următoarele rânduri veți afla ce fel de dramă va fi.

Pe 27 ianuarie, reprezentanți din echipa de producție a dramei “Gyeongseong Creature”, au anunțat oficial că cei doi actori au fost confirmați ca protagoniști și filmările pentru ea deja au început.

Park Seo Joon and Han So Hee to be starred in upcoming thriller Kdrama?

Foto: The Live Mirror

În primul rând, vreau să vă spun că acțiunea acestei drame se va desfășura în vremurile întunecate din primăvara anului 1945, o perioadă dificială și destul de dureroasă din istoria țării, pentru că Coreea se afla sub ocupația japoneză. „Gyeongseong Creature” este descrisă ca un thriller despre doi tineri adulți care se confruntă cu o creatură și luptă pentru supraviețuire. Pentru aceast proiect, scenariul va fi realizat de scenaristul Kang Eun Kyung, ce care îl știm noi de la seria  „Dr. Romantic” și de regie se va ocupa Jung Dong Yoon din „Stove League”

În al doilea rând, reprezentații dramei au mai oferit detalii despre protegoniștii acestei drame. Park Seo Joon va juca rolul lui Jang Tae Sang, un om bogat din Bukchon, care are un simț foarte ascuțit și știe cum să se descurce în lumea în care trăiește. Personalitatea sa sociabilă îl face și o figură recunoscută în comunitatea din  Bukchon.

Jang Tae Sang a fost întotdeauna de acord cu realitatea din fața ochilor lui, mai degrabă decât să urmărească anumite principii care țin de  justiție, dar apoi o întâlnește pe Yoon Chae Ok, care a trăit o viață complet diferită de a lui. Când ea intră în viața lui, Jang Tae Sang se confruntă cu ceea ce a ascuns în adâncul inimii sale și începe să se schimbe în timp ce se gândește, ce înseamnă  cu adevărat  – conceptul „a trăi ca un om”.

Han So Hee îi va da viață lui Yoon Chae Ok, care caută persoane dispărute. De când era tânără, ea a învățat cum să se descurce în viață cu tatăl ei, în timp ce călătoreau prin Manciuria și Shanghai. După ce a supraviețuit și a trecut prin niște situații teribile, ea a obținut abilități noi, este foarte pricepută  atunci când folosește pistoale, cuțite și tot felul de mașini.

Mai mult, despre Yoon Chae Ok s-a mai spus că vine la Gyeongseong (numele Seulului în timpul dominației coloniale japoneze asupra Coreei) pentru a-și găsi mama care a dispărut acum 10 ani și ajunge să se întâlnească cu Jang Tae Sang. În timp ce urmărește un caz misterios de dispariții în serie, ea se întâlnește față în față cu realitatea înfiorătoare. Oare este pregătită să îi facă față? 

O această ocazie, vă mai spun că actorul Park Seo Joon a mărturisi despre noua sa dramă: „Sunt foarte interesat de fundalul istoric din Gyeongseong. Am găsit un proiect în acel cadru și sunt încântat și fericit să lucrez cu un scriitor, regizor și membri ai personalului incredibili. Acum voi lucra din greu pentru a-l portretiza pe Jang Tae Sang ca actor.”

Park Seo Joon este confirmat pentru un rol într-un film Marvel | K-POP ROMÂNIA

În continuare, și protagonista, Han So Hee a declarat: „Sunt onorată să arăt o nouă latură a mea prin „Gyeongseong Creature”, care este plin de povești diverse și complexe, cum ar fi Chae Ok, care pare dură la exterior, dar, de fapt, are o inimă caldă. Pentru a fi la înălțimea așteptărilor și a interesului marepentru acest nou proiect, voi depune eforturi pentru a impresiona, pregătindu-mă cu mai multă sârguință.”

Herald Interview] Han So-hee says 'The World of the Married' changed her life

Foto: The Korea Herald

Cam atât, momentan, despre această dramă. Aș spune că nu mă așteptam, neapărat, să îi vedem pe cei doi împreună atât de curând. Trebuie să recunosc că Han So Hee a avut un an minunat și a impresionat foarte mult, într-un timp destul de scurt, prin proiectele din 2020- 2021 “My Name” (Netflix /2021), “Nevertheless” (JTBC /2021) și “The World of the Married” (JTBC /2020), ceea ce a propulsat-o rapid în fruntea actrițelor coreene și cel mai probabil în vizorul multor producători.

În final, se pare că va dura ceva până să vedem dramă “Gyeongseong Creature”, ea fiind programată pentru anul viitor, 2023.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.