dummy

Jimin, din BTS, externat din spital după operație + se recuperează după COVID-19

La începutul acestei săptămâni, Big Hit Music a anunțat că Jimin a fost dus de urgență la camera de gardă după ce a experimentat dureri abdominale bruște și o ușoară durere în gât. După ce a fost diagnosticat atât cu apendicită acută, cât și cu COVID-19, Jimin a suferit o intervenție chirurgicală pe 31 ianuarie și a rămas în spital câteva zile după aceea pentru a fi tratat pentru COVID-19 împreună cu îngrijirea sa postoperatorie, potrivit Soompi.

Pe 5 februarie, Big Hit Music a anunțat oficial că Jimin a fost externat din spital după ce și-a revenit după COVID-19.

Declarația completă în limba engleză a agenției este următoarea:

“Bună ziua,

Aici Big Hit Music

Dorim să vă informăm că perioada de carantinare a membrului BTS Jimin s-a încheiat după operația sa de apendicită acută începând cu această dimineață (5 februarie).

Jimin a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și a fost diagnosticat cu apendicită acută duminică, 30 ianuarie și a fost supus unei intervenții chirurgicale luni, 31 ianuarie. De atunci, a primit îngrijiri medicale și a fost testat negativ la testul PCR înainte de a fi externat din spital.

Jimin nu a prezentat simptome extraordinare în timpul spitalizării. Avea o ușoară durere în gât la momentul internării, dar de atunci și-a revenit complet. De asemenea, am primit vești de la personalul medical că locul în care a fost operat se vindecă rapid, fără probleme. În prezent, Jimin se recuperează după ce a fost externat din spital.

Dorim să ne exprimăm recunoștința tuturor fanilor care și-au arătat îngrijorarea pentru sănătatea artistului, precum și celor din domeniul medical care fac tot posibilul pentru a depăși COVID-19.

Vom continua să plasăm sănătatea artiștilor ca prioritate principală și să respectăm cu vigilență regulile de îngrijire a sănătății.

Mulțumim.”

Ne bucurăm să aflăm că totul a decurs bine pentru Jimin!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.