dummy

Mijoo, din Lovelyz, și Jessi, testate pozitiv pentru COVID-19

Atât Mijoo, din Lovelyz, cât și Jessi, au fost diagnosticate cu COVID-19, potrivit Soompi.

Pe 23 februarie, compania Antenna a anunțat oficial că Mijoo și-a întrerupt temporar toate activitățile după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19.

Declarația completă a agenției este următoarea:

“Salut, aici Antenna.

Facem un anunț cu privire la diagnosticul de COVID-19 al artistei noastre, Lee Mijoo.

Pe 22 februarie, Lee Mijoo a fost supusă testului PCR pentru că avea simptome suspecte, iar astăzi (23 februarie), rezultatele testelor ei au venit pozitive.

Lee Mijoo a primit anterior a doua doză de vaccin [COVID-19] în luna octombrie a anului trecut și, în prezent, și-a întrerupt toate activitățile programate și se odihnește în timp ce ia toate măsurile necesare, în conformitate cu recomandările autorităților sanitare.

Vom face tot posibilul pentru ca Lee Mijoo să-și poată recupera sănătatea cât mai curând posibil.

În plus, vom depune toate eforturile pentru a asigura sănătatea și siguranța artiștilor și a personalului nostru, în conformitate cu recomandările autorităților sanitare.

Vă mulțumim.”

Între timp, P NATION a anunțat în mod similar că Jessi a fost, de asemenea, testată pozitiv pentru COVID-19, după ce a dezvoltat o febră ușoară și alte simptome asemănătoare gripei.

“Vă informăm că artista noastră Jessi a fost diagnosticată cu COVID-19 pe 23 februarie.

Pe 22 februarie, pentru că Jessi a prezentat simptome precum o febră ușoară, a fost supusă unui test [pentru COVID-19] ca măsură de precauție, iar astăzi, rezultatele testelor ei au venit pozitive.

Jessi a primit anterior două doze de vaccin COVID-19, iar în prezent a întrerupt toate activitățile programate și se va concentra pe a fi tratată acasă.

Agenția noastră va respecta recomandările autorităților guvernamentale de sănătate și va face tot posibilul pentru a asigura recuperarea rapidă a artistei noastre.”

Atât Mijoo, cât și Jessi au filmat recent împreună viitoarea lor emisiune „The Sixth Sense 3”, iar mai devreme, tvN a anunțat că „The Sixth Sense 3” își va amâna premiera după ce Lee Sang Yeob și producătorul emisiunii au fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Le dorim o recuperare rapidă amândurora!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.