dummy

Noua dramă controversată “Sponsor” – un thriller romantic cu intrigă și relații complicate

A venit momentul să ne mai facem loc pe lista pentru aceste zile, pentru un nou serial coreean, despre care s-a tot vorbit de ceva timp. Ei bine, mă refer acum  la “Sponsor/ 스폰서”, noua dramă a postului MBN. Din ce am înteles eu ni s-a pregătit o dramă complexă, un pic de thriller, împletit cu ceva romance, dar și cu răzbunare. Cu 12 episoade confirmate până acum, “Sponsor” are premiera azi, 23 februarie, fiind drama difuzată în zilele de miercuri și joi. Este proiectul regizorului Kwak Ki Won, după un scenariul realizat de Park Kye Hyung.

Din start trebuie să vă anunț că vorbim de o dramă controversată și o să vedeți de ce zic acest lucru în următoarele rânduri.

Foto: Koreandrama.org

Poveste

Aceasta dramă este descrisă ca un thriller de dragoste, între patru bărbați și femei care aleargă în disperare pentru a putea atinge diferite dorințe, inclusiv succes, răzbunare, copii sau dragoste.

Actorul Lee Ji Hoon îl va juca pe Lee Sun Woo, un fotograf ambițios care este însetat de răzbunare, în timp ce Han Chae Young joaca rolul directorului general al brandului de frumusețe, o persoană de succes dar foarte lacomă, Han Chae Rin. Ji Yi Soo joacă rolul starului în devenire Park Da Som, în timp ce Goo Ja Sung preia rolul soțului ei Hyun Seung Hoon. El are un țel bine definit în viață, să devină model. 

~~~~~Puncte cheie în vederea premierei dramei ~~~~

— * Pentru a crește așteptarea pentru premiera dramei, IHQ (platforma care va difuza drama) a lansat cuvinte cheie pentru a o reprezenta  prezenta publicului. Primul set de cuvinte cheie cuprinde: ambiție”, „răzbunare”, „dragoste”, „copil”, „succes”și „locomotivă sărită de pe șine”. Pentru a motiva aceste cuvinte, publicul trebuie să știe că în dramă, oamenii disperați formează relații riscante. În ciuda faptului că are totul, Han Chae Rin încă tânjește după mai multă iubire. Hyun Seung Hoon aruncă  de o parte povara  pe care o reprezintă familiei sa, pentru a urmări cu sete succesul. Mai trebuie spus faptul că Lee Sun Woo  care arată blând în exterior,  de fapt, arde de dorința de răzbunare, în interior. În cele din urmă, Park Da Som  se vede prinsă într-un  conflict între copilul ei bolnav în stadiu terminal și munca pe care o realizează.Ba mai mult,  cele patru personaje principale se vor confrunta cu înverșunare și se vor folosi unul pe celălalt pentru a-și îndeplini obiectivele, acționând ca o “locomotivă sărită de pe șine /motor fugit îndreptat către dezastru”.

— * Cel de-al doilea set de cuvinte cheie este format din:  „romantism de/pentru adulți”, „relații profunde” și „farmec fatal”. În „Sponsor”, actorii vor arăta adevărata semnificație a „romantismului pentru adulți” prin chimia lor captivantă. În special, Han Chae Rin va deveni profund interesată și prinsă înr-un mod complicat între modelul aspirant Hyun Seung Hoon, care se luptă să scape din realitate, și Lee Sun Woo, cel care are un trecut dureros. În plus,  după cum sugerează și titlul dramei, se vor forma și relații șocante cu așa numiții sponsori. (* hhhmmmm, oare este ceea ce am eu în minte prima dată când aud acest cuvânt?). 

— * În cele din urmă, ultimul set de cuvinte cheie sunt „trecutul cu mai multe fațete” și „răni problematice”. Prin comportamentul nesăbuit al celor patru bărbați și femei, „Sponsor” va evidenția sensul cuvântului “dorință”. Cu toate acestea, pe măsură ce trecutul dureros al personajelor se dezvăluie încet, spectatorii vor începe să le  înțeleagă deciziile și felul în care acționează. Personajele realiste, care au fost rănite de familie și  de dragoste în trecut, vor captiva telespectatorii, cu siguranță. 

Lee Ji Hoon, Han Chae Young, Ji Yi Soo and Goo Ja Sung Show Off Amazing Teamwork in the 1st Day of Filming 'Sponsor' | KDramaStars

Distribuție

Actori principali

Lee Ji Hoon – Lee Sun Woo
Han Chae Young – Han Chae Rin
Ji Yi Soo – Park Da Som
Goo Ja Sung – Hyun Seung Hoon

Alți actori

Kim Yoon Seo – Hyun Seung Ji
Park Geun Hyung (박근형) – Chairman Kim
Kim Jung Tae – David Kim
Lee Yoon Mi – Joo Ah
Kim Kang Hyun – Kang Hyun
Kim Hee Jung – Park Da Hye

 

Curiozități

  • Această dramă a fost programată să aibă premiera pe iHQ pe 29 noiembrie 2021, dar a fost amânată pentru februarie 2022 cu un plan de difuzare simultană pe postul MBN împreună cu iHQ. Acum este programat să aibă premiera pe MBN simultan cu iHQ din 23 februarie 2022.
  • Descriindu-și personajul, Han Chae Rin, actrița Han Chae Young a remarcat: „Are o mulțime de farmece și va putea arăta spectatorilor nenumărate emoții diferite”. În ceea ce privește modul în care personajul seamănă cu propria ei personalitate din viața reală, Han Chae Young a spus: „Se aseamănă cu mine prin felul în care debordează de încredere, pasiune și îndrăzneală”.Sponsor': Everything About The Upcoming K-Drama! - OtakuKart

  • Și Actrița Ji Yi Soo a menționat, în vederea creșterii interesului pentru această nouă producție, intriga rapidă și plină de evenimente a dramei, spunând spectatorilor: „Deoarece „Sponsor” este o dramă în care emoțiile și intriga se mișcă rapid, sper că vă veți pune în pielea fiecărui personaj pe măsură ce vă bucurați de poveste. ”

Am spus la început că este o dramă destul de controversată, și desigur că m-am referit la actorul Lee Ji Hoon, care a provocat un incident atunci când drama se filma. Mai exact, în noiembrie 2021, actorul a fost acuzat de un membru al personalului că a invitat un prieten pe platoul de filmare al dramei pentru a amenința membrii echipei de producție. Potrivit raportului oferit de publicația YTN Star de la acea vreme, un membru al personalului dramei “Sponsor” a susținut că „actorul și-a adus prietenul la locul de filmare pentru a-i amenința”, în timp ce a afirmat că există mulți martori care ar putea atesta povestea aceasta.

V LIVE

În plus, membrul echipei de producție a spus că, în timp ce Lee Ji Hoon a încercat, de fapt, să-și oprească prietenul, intențiile lui nu păreau pure din cauza „ochilor lui care spuneau „de ce te-ai implicat cu mine?”. Membrul personalului a dezvăluit, de asemenea, un moment de hărțuire (sexuală), când prietenul lui Lee Ji Hoon și-ar fi dat jos pantalonii chiar la fața locului.

În urma acuzațiilor, Lee Ji Hoon a făcut un pas în față, nu doar să-și ceară scuze pentru această problemă, ci și să clarifice că „majoritatea problemelor relatate nu s-au întâmplat”, încercând, în același timp, să explice partea lui a poveștii. Actorul a susținut că de fapt membrul personalului în cauză a fost cel care a atacat (a făcut incidentul) echipa “Sponsor” pe platoul de filmare, dar paguba fusese deja făcută.

După explicația lui, se pare că reputația actorului a fost serios afectată, iar argumentele sale nu au fost îndeajung să mulțumească producătorii dramei care au început să ia măsuri (*poate și de asta au tot amânat premiera dramei). Se pare că, potrivit unei vești care a circulat mai apoi, ei au decis să schimbe scriitorul dramei în urma acelui incident. Și o altă veste care a apărut luna trecută, unul dintre cei mai importanți producători a anunțat în mod indirect, prin publicarea unei poze că actorul Koo Ja Sung i-ar fi luat locul lui Lee Ji Hoon ca protagonist. Mai cu seamă, atunci când au publicat poza pe Instagram,  în ea protagonista Han Chae Young era alături de Koo Ja Sung, nu de Lee Ji Hoon

Netizens Thought That Lee Ji Hoon Will Get The Lead Role For 'Sponsor' “Isn't Lee Ji Hoon The Male Lead?” – KStarTrend

De aici fanii au început să speculeze că de fapt, Lee Ji Hoon ar fi ajuns din protagonist în rolul secundar, iar Koo Ja Sung este noua vedetă principală a dramei “Sponsor”. Teoria lor pare să rămână în picioare, pentru că cu puțin timp înainte de premieră, când  fanii au dat o căutare pe Naver (portalul de căutare coreean) pe pagina oficială a dramei, actorul Koo Ja Sung este trecut înaintea lui Lee Ji Hoon, în ordinea actorilor din distribuție. 

Sponsor"'s Lee Ji Hoon Allegedly Demoted From Main Actor To Supporting Actor Following His "Power Trip" Controversy - Koreaboo

 

Pentru a vă face o idee și mai bună desprea această dramă, vă invit să aruncați o privire la acest teaser.

 

Cam atât despre dramă “Sponsor”. Eu sper că v-am atras atenția asupra ei și îi veți acorda o șansă în această primăvară. Cu o intrigă atât de piperată și protagoniști controversați, sincer vă spun că eu abia aștept să vă cum va fi acțiunea ei și ce relații se vor crea între personajele prezentate.

Vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.