Serve_The_People-mp02

Astăzi are loc premiera melodramei “Serve the People”, cu Yeon Woo-Jin și Ji An în rolurile principale

Coreenii ies tot mai mult din tipare, atât în materie de drame, cât și de filme, așa că am decis să vă vorbesc despre un film care are premiera chiar astăzi, în Coreea de Sud. Este vorba despre pelicula „Serve the People/인민을 위해 복무하라”, în regia lui Jang Cheol-Soo, după un scenariu de Yan Lianke (romancier) și Jang Cheol-Soo, produs de Park Jin-Sung.

Filmul de 146 min, distribuit de JNC Media Group, se bazează pe romanul „Serve the People” al lui Yan Lianke (publicat în 2005).

POVESTE

Mu-Gwang (Yeon Woo-Jin) este un soldat exemplar. El visează să aibă succes pentru soția și copilul său. Într-o bună zi, însă, Mu-Gwang este desemnat să lucreze ca bucătar la casa comandantului diviziei (Cho Seong-Ha). Comandantul diviziei are o tânără soție, Soo-Ryun, personaj interpretat de actrița Ji An.

În timp ce comandantul diviziei pleacă într-o călătorie de afaceri, Soo-Ryun începe să-l seducă pe Mu-Gwang.

Vom avea, astfel, parte de o melodramă cu multiple întorsături de situație, care ne va ține cu siguranță cu sufletul la gură pe parcursul celor 146 de minute, cât durează filmul.

Distribuție

Cu o zi înainte de premiera filmului a fost dat publicității cel de-al doilea poster oficial, care îi înfățișează pe Mu-Gwang și Soo-Ryun într-o scenă pe care o putem considera dramatică. Citatul care însoțește afișul te pune însă pe gânduri, și asta deoarece spune cam așa: “나를 평생 잊지 못하게 해주고싶어/ I want to make sure you never forget me (Vreau să mă asigur că nu mă uiți niciodată)”.

Cu această idee în minte, eu vă îndemn să că treceți pe listă acest film.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.