Crazy-Love-2022-Poster-4

“Crazy Love”- o nouă dramă coreeană care ne va aduce zâmbetul pe buze

Iată că a început o nouă lună și o dată cu ea deschidem lista cu noi drame pe care ar trebui să le vizionăm. În această iarnă în martie, căci altfel nu pot să descriu mai bine ceea ce vedem pe geam în aceste zile, prima propunere de vizionare pentru voi este o dramă care clar mi-a atras atenția prin mai multe aspecte pe care le voi detalia de acum în colo. Ea se numește “Crazy Love/ 크레이지 러브” și este cel mai nou serial al postului coreean KBS2. Încadrat ca o comedie cu multe momente romantice, este drama care se difuzează în zilele de luni și marți (premiera pe 7 martie). Vă mai spun că este realizată de compania Arc Media, avându-l la cârmă pe regizorul Kim Jung Hyun, cel care a mai realizat și dramele “My Fellow Citizens” (KBS2 /2019) și  “Jugglers” (KBS2/2017-2018).  Scenariul poartă semnatura lui Kim Bo Kyum.

Poveste 

“Crazy Love” spune povestea de dragoste dintre Noh Go Jin (rolul lui Kim Jae Wook) și Lee Shin Ah, interpretată de Krystal Jung). Noh Go Jin este CEO-ul GOTOP, care este cel mai important institut de matematică din Coreea de Sud. El pretinde că are amnezie după ce a primit amenințări cu moartea. Lee Shin Ah este, de fapt, timida secretara mai puțin comunicativă a lui Go Jin. Se pare că ea nu ar mai avea așa mult timp rămas (hhmmm nu prea înteleg aici, oare urmează să aflăm ceva grav despre ea?). Mai târziu, Shin-ah se preface a fi logodnica lui Go Jin știind că are amnezie. Cum vor decurge lucruile între ei doi având în vedere această situație, nu ne rămâne decât să vedem noi de acum în colo. 

Distribuție:

Actori principali

Kim Jae Wook – Noh Go Jin
Krystal Jung – Lee Shin Ah

Alți actori

Ha Jun  Oh Se Ki
Yoon San Ha – fratele lui  Lee Shin Ah
Im Won Hee – Park Tae Yang
Yoo In Young – Baek Soo Young

Curiozități  + Motive să urmărim cu atenție această dramă – -dulce și conflictuală –

1. Crazy fights, crazy fun –Lupe nebune, distracție nebună

„Crazy Love” este o dramă descrisă într-o propoziție „ca o luptă între nebuni”. Noh Go Jin este adorat de studenți ca cel mai bun instructor de matematică din țară, dar pentru angajații săi de la GOTOP, el este doar un șef nebun. Are un singur standard în viață: banii. El spune lucruri precum: „Chiar dacă este doar cu un ban, trebuie să devii un instructor mai scump, așa supraviețuiești la GOTOP”, arătând că este nebun după bani. Secretara lui, Lee Shin Ah, a suportat personalitatea lui înțepătoare și comportamentul insuportabil de ani de zile, dar într-un  final  află  că este diagnosticată  cu o boală terminală. După ce află că nu mai are mult timp de trăit, ea decide să se răzbune pe șeful ei. Vicepreședintele GOTOP, Oh Se Gi ( rolul lui Ha Jun), pare să fie singurul „normal” dintre cei trei, dar are și el un secret nespus. În mijlocul acestei situații complicate, Noh Go Jin este atacat iar vinovatul fuge, prin urmare el își pierde memoria. Când se trezește, Lee Shin Ah se declară logodnica lui.  Actorul Kim Jae Wook a spus: „Am ales această dramă pentru că am vrut să fac spectatorii să râdă”, iar Krystal a explicat: „A fost foarte greu să ne rețin râsul pe platou”. Ha Jun a spus: „Scenariul a fost foarte amuzant și revigorant”, promițând o luptă distractivă între oameni care se eliberează de „normal” în diferite moduri.

2. Crazy love – Dragoste nebună

După cum sugerează și titlul, „Crazy Love” se concentrează în jurul romantismului nebun dintre personajele  Noh Go Jin și Lee Shin Ah. Noh Go Jin era un șef groaznic care țipa la secretara lui: „Urăsc cu adevărat paraziții care îmi ronțăie banii fără să-și facă treaba bine. Dacă vei fi așa, renunță!”. Când este diagnosticată cu cancer, Lee Shin Ah decide că motivul bolii ei a fost tot stresul pe care l-a acumulat de la Noh Go Jin și se hotărăște să se răzbune. Modul în care această relație șef-secretar și o promisiune de răzbunare se transformă în dragoste este unul dintre punctele cheie ale  aceste dramei.

În cazul  acesta,  Kim Jae Wook a spus despre partenera sa din dramă: „Pentru că are atât de multă pasiune pentru actorie și un grad ridicat de concentrare, este foarte distractiv să creezi scene cu ea. Este foarte bună să-și analizeze personajul și să se pregătească în avans, așa că ne distrăm jucând în rolul lui Noh Go Jin și Lee Shin Ah pe platou.” Krystal a declarat despre Kim Jae Wook: „Se cufundă complet în caracterul său și își dă întotdeauna 100% din energia lui, ceea ce are o influență pozitivă asupra mea. Este foarte detaliat în atenția și grija lui, așa că este distractiv să lucrezi cu el.”

3. Crazy visuals – Actori nebunesc de arătoși/ frumoși

Nu numai că Kim Jae Wook și Krystal sunt o combinație neașteptată, ambii actori aduc aura lor unică și carisma cool rolurilor lor.  Actorul Ha Jun arată un aspect diferit cu o înfățișare mai asemănătoare unui gentleman, completând imaginile de nivel înalt ale distribuției principale. În plus, fiecare personaj are o aură foarte diferită, nu numai unul față de celălalt, ci și față de rolurile anterioare ale actorilor, Kim Jae Wook jucând un narcisist ignorant, Krystal jucând o femeie care se schimbă complet după decizia ei de a se răzbuna și Ha Jun ca o persoană aproape suspect de bună.

 Afișele oficiale  și teaserele lansate au atras, de asemenea, spectatorii cu întorsătura lor sângeroasă  a unor subiecte romantice clasice, cum ar fi o ședință foto a mirilor.

Dacă nu v-am convins până acum să acordați o șansă acestei drame, poate atunci vă mai convinge următorul filmuleț.

Această a fost prezentarea mea a dramei „Crazy Love”. Mie mi-a plăcut mult tot ce am aflat despre dramă și în mod clar o să mă uit cu mare atenție la fiecare episod. Nu stiu de ce, dar la început actorii principali mi se păreau o combinație ciudată, la care nu m-aș fi gândit că îi vom vedea într-un serial, cel puțin nu prea curând. Totuși acum după ce m-am mai documentat pe acest subiect, aș spune că se pupă foarte bine cu subiectul și ideea generală a dramei. 

Vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.