bts-jungkook-chipotle

Jungkook din BTS, testat pozitiv cu COVID-19

Pe 29 martie, Big Hit Music a declarat că artistul a fost testat pozitiv pentru virus după ce a sosit în Las Vegas.

Declarația completă în limba engleză a agenției este următoarea:

“Bună ziua. Aici Big Hit Music.

Am dori să vă oferim câteva informații despre Jungkook, membru BTS, care a fost diagnosticat cu COVID-19.

Jungkook a fost testat negativ la un test PCR în Coreea și a plecat în Statele Unite duminică, 27 martie (KST), în pregătirea pentru spectacolul premiilor Grammy.

După ce a ajuns în Las Vegas, a simțit un ușor disconfort în gât și a făcut imediat un test PCR rapid (testul PCR molecular COVID-19) și un test PCR standard (testul PCR cantitativ COVID-19) în după-amiaza zilei de duminică, 27 martie (PT).

În timp ce se afla în auto-carantină ca măsură proactivă, rezultatul ambelor teste a revenit pozitiv, iar Jungkook a fost confirmat cu COVID-19 luni, 28 martie (PT).

Jungkook se află acum în auto-carantină și sub tratament, urmând îndrumările autorităților sanitare din Statele Unite. Nu prezintă niciun alt simptom decât o ușoară durere în gât și îi vom monitoriza cu atenție sănătatea în timpul carantinei.

Participarea lui Jungkook la activitățile viitoare din Statele Unite va fi determinată de reglementările locale privind COVID-19 și suntem în discuție activă cu organizatorul premiilor.

Am dori să le exprimăm cele mai sincere scuze fanilor noștri pentru că v-am provocat îngrijorare, în ciuda efortului nostru de a lua toate măsurile necesare pentru sănătatea artiștilor noștri înainte și pe tot parcursul programului din Statele Unite.

Vă cerem înțelegerea și sprijinul generos.

Vom continua să oferim sprijin pentru recuperarea rapidă a lui Jungkook, punând cea mai mare prioritate pe sănătatea și siguranța artiștilor noștri. De asemenea, vom continua să cooperăm pe deplin cu solicitările și liniile directoare ale autorităților din domeniul sănătății.

Mulțumim.”

La scurt timp după ce presa a publicat anunțul, Jungkook a postat un scurt filmuleț pe Instagram, la secțiunea Story, în care îi liniștește pe fani și spune că totul este în regulă și că ceea ce are “nu e mare lucru”.

https://www.instagram.com/stories/jungkook.97/2804505660178488388/

În urmă cu câteva zile, pe 24 martie, și J-Hope a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acesta se află încă în carantină și va călători în Statele Unite ale Americii după ce își va încheia perioada carantinării.

Le dorim însănătoșire grabnică amândurora!

 

 

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.