Screenshot 2022-03-29 182324

9 piese K-Pop pentru a da startul vacanței de primăvară

Primăvara e aproape, iar vacanța de primăvară – și mai aproape! Sărbătorile nu sunt la fel fără o companie plăcută și o ambianță bună. Ai putea să-ți petreci vacanța acasă, cu familia, sau într-o călătorie cu prietenii tăi: oricum, vei avea nevoie de un playlist bun to set the mood!

Cu “Spring Day” de la BTS și “Blooming Day” de la EXO-CBX fiind hiturile obișnuite ale anotimpului, vă aducem o serie proaspătă de piese K-pop vechi și noi pentru a da startul vacanței de primăvară din acest an.

  1. MAMAMOO’s Wheein – “Springtime”

Începe-ți playlistul cu această melodie frumoasă adusă de Wheein. Vocea ei sentimentală te încântă pe tot parcursul cântecului, în timp ce versurile ei povestesc frumusețea primăverii și o descriu ca pe un dar atemporal. Ea dedică această baladă fandomului MAMAMOO –MooMoos.

 

  1. IU – “Blueming”

IU ne aduce un cântec care este destul de potrivit pentru lumea modernă de astăzi. În versurile sale, ea vorbește despre cum funcționează relațiile astăzi, folosind social media. Schimbând ortografia titlului, ea se referă la sentimentul de “albastru” avut în timp ce încearcă să facă relația să înflorească, ceea ce pare a fi o analogie perfectă a tranziției de la iarnă la primăvară.

 

  1. SHINee’s Jonghyun – “Before Our Spring”

“Before Our Spring” este una dintre ultimele piese la care Jonghyun a lucrat, care a fost ulterior lansată ca parte a ultimului său album “Poet | Artist.” Versurile rezumă perfect modul în care se ne simțim atunci când tânjim să întâlnim un prieten, o rudă sau un partener, dar ne găsim în imposibilitatea de a face acest lucru. Melodia aduce un sentiment de confort și speranță ascultătorilor ei.

 

  1. Seo Sung Hyuk – “Spring Picnic”

De la peisajul vioi din videoclipul muzical și până la sunetul optimist și versurile relatabile, totul despre această piesă strigă ,,Primăvara! ”. Seo Sung Hyuk ne ajută practic să planificăm picnicul perfect de primăvară, ca să mai uităm de studii și griji. Bucurați-vă de natura înfloritoare!

  1. Flying – “Spring Memories”

Dacă ești în căutarea unui cântec de leagăn potrivit pentru sezon, N.Flying e răspunsul! Prestația de mai jos a trupei s-ar potrivi perfect într-o seară cu briză ușoară, alături de crush-ul sau partenerul tău. Cine mai are, brusc, fluturi în stomac?

 

  1. Girls’ Generation’s Taeyeon – “Happy”

La fel ca florile, poveștile de dragoste par să înflorească în această perioadă a anului. Taeyeon știe un lucru sau două despre asta, și ne (în)cântă cu bucurie. În mod natural, te vei trezi că fredonezi piesa fără să îți dai seama.

 

  1. Stray Kids – “Airplane”

Indiferent dacă ajungi în locul tău de vacanță cu avionul, autobuzul sau trenul, această piesă este o necesitate în playlistul tău de călătorie din această primăvară. Membrii Stray Kids știu foarte bine cum să fie amuzanți și să se distreze,  iar noi putem vedea din videoclip energia haotică pe care aceștia o creează.

 

  1. NU’EST – “Again”

În urma veștii că trupa se destramă, NU’EST a lansat o ultimă piesă împreună pentru a-și lua rămas bun de la fani. “Again” este o plimbare frumoasă pe aleea amintirilor, pentru momentele pe care membrii le-au împărtășit cu fandomul lor de-a lungul carierei. Cu promisiunea reîntâlnirii într-o bună zi, această piesă ne amintește că primăvara (și vacanța de primăvară) vine în fiecare an!

 

  1. ONEWE – “End of Spring”

A venit momentul: vacanța de primăvară s-a încheiat. “End of Spring” de la ONEWE e piesa perfectă cu care îți iei adio de la vacanță și te întorci la școala cu un mindset relaxat. Ar suna genial și la o petrecere sau în timpul unei călătorii. Ne vedem primăvara viitoare!

 

Care piesă este imnul tău pentru a da startul vacanței de primăvară? Spune-ne în comentariile de mai jos!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.