20220504125828685_MAAGT6WV

Institutul King Sejong lansează 600 de carduri de studiu al culturii coreene pentru studenții străini

Fundația Institutului King Sejong a lansat pe 3 mai noi materiale de studiu despre cultura coreeană, numite „Învățați coreeană prin intermediul Institutului King Sejong online”. Acestea au fost concepute pentru a-i ajuta pe cei ce doresc să înțeleagă mai bine cultura coreeană, într-un mod ușor de înțeles, în domeniul studiului limbii coreene din afara țării.

Cele 600 de carduri combinate sunt împărțite în trei categorii: cultură, atracții turistice și mâncare. Categoria cultură vorbește despre elemente precum ganggangsullae (dansul tradițional în cerc) sau Regele Sejong cel Mare, care a inventat Hangeul și jjimjilbang (sauna). Printre atracțiile turistice se numără Palatul Gyeongbokgung, Piața Gwangjang și rezervația de zone umede din Golful Suncheonman. Categoria mâncare prezintă printre altele galbijjim (coste fierte), gimbap (rulouri de orez cu alge marine) și samgyeopsal (burtă de porc la grătar). Partea din față a fiecărui card arată o fotografie pentru o înțelegere mai precisă și mai clară a culturii coreene, în timp ce spatele are caracter descriptiv. Conform fundației, cardurile de studiu sunt concepute pentru a stimula utilizarea unor astfel de materiale în mediile educaționale.

Utilizarea acestor carduri este gratuită pe panoul de materiale educaționale de pe site-ul web al Institutului King Sejong nuri.iksi.or.kr. Președintele fundației, Lee Hai-young, a spus: „Vom continua să dezvoltăm o varietate de materiale de studiu pentru a satisface așteptările cursanților și ale educatorilor”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.