nak5

Parcul Nakseongdae

Parcul Nakseongdae a fost infiintat pentru comemorarea Generalului Kang Gam-chan (984-1031), un comandant de renume din dinastia Goryeo (918-1392), care a obtinut victorii importante impotriva Kitanilor, un popor inamic. Numele parcului, Nakseongdae, provine dintr-o legenda in care o stea mare a căzut în momentul cand s-a născut generalul. Parcul dispune de o statuie de bronz a Generalului Kang Gam-chan călare, precum și altarul Anguksa. O ceremonie memorială numita Nakseongdae Inheonje, care comemorează spiritul patriotic al generalului, are loc aici in fiecare luna octombrie. Parcul are, de asemenea, o pădure deasă, cu o varietate de copaci, cum ar fi mesteacan, pin si stejar, făcându-l un loc ideal pentru o plimbare.

La intrarea în parc, este o statuie de bronz a Generalului Kang Gam-chan călare. Un altar pentru general, Anguksa, este situat în inima parcului. Anguksa a fost construit în 1974 de fostul președinte Park Chung-Hee (1917-1979. Acesta cuprinde Poarta Angukmun, o pagodă de piatră cu trei etaje, Naesammun, o piatră memorială a Generalului Kang Gam-chan, și un altar.

Un traseu de mers pe jos care se întinde pe trei kilometri

Parcul Nakseongdae are o pădure deasă, cu o gama larga de arbori, cum ar fi mesteacan, pin, brad, stejar si copaci Aspen. Lungimea totală a traseului de mers pe jos în parc se întinde pe trei kilometri, și este nevoie de aproximativ două ore pentru a face inconjurul parcului.

Mai mult, Parcul dispune de un iaz echipat cu o fantana, precum și un loc de performanță în aer liber și un loc pentru nunta în aer liber în cazul în care au loc ceremonii traditionale de nunta.

În diminețile de week-end din aprilie până în noiembrie programul “Nakseongdae Forest Tour” este condus, cu explicații detaliate cu privire la istoria și cultura Nakseongdae, de un ghid de specialitate.

In fiecare octombrie are loc Nakseongdae Inheonje, care este o ceremonie memorială pentru a comemora spiritul patriotic al Generalului Kang Gam-chan. Ceremonia de este, de asemenea, însoțită de o varietate de programe pentru vizitatori, care includ activități populare tradiționale, cum sunt plecăciunile și practica trasului cu arcul.
Sursa: visitseoul.net
Traducere: Theo Nicole

 

 

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.