Vizitati Coreea!

Vizitati Coreea in aceasta vara si veti avea parte de experienta de neuitat!

Experimentati unul dintre cele mai fascinante orase din lume – Seul, Coreea de Sud. Seulul imbina atat cultura traditionala cat si cea moderna, iar dumneavoastra puteti sa va bucurati de aceasta fuziune unica, daca va alaturati Campusului International de Vara al Univeristatii Coreea 2016 (KU ISC). Prietenii dumneavoastra locali ai Universitatii Coreea va vor arata inima Seulului, dezvaluind locuri ascunse si localuri pentru studenti.

Alaturandu-va KU ISC veti putea descoperi istoria, cultura, bucataria si toate lucrurile interesante pe care Coreea le are de oferit, cu studentii nostri prietenosi ai Universitatii Coreea!

Deci, ce ofera programul excursiei KU ISC?
KU ISC ofera cele mai interesante si distractive excursii in zilele de vineri!
1. Veti putea vizita unele dintre cele mai tari atractii din Seul
1-1
Sub indurmarea studentilor nostri de la Universitatea Coreea, veti putea sa experimentati Seululul cum nu o veti mai face niciodata. Va vor arata cele mai bune parti ale orasului, pe care nu ati putea sa le gasiti de unul singur! Entuziasmati-va la gandul ca veti putea vizita numeroase piete, temple si palate.
2. Veti putea gusta cea mai buna mancare coreeana
2-2
Va place mancarea coreeana? Si studentilor nostri. Incercati intreaga gama de mancare coreeana de la mancarea de strada, la preparatele regale. Programul nostru KU ISC ofera cursuri de gatit gratuite, deci puteti invata cum sa va preparati felul de mancare preferat.
3. Bucurati-va de K-Pop chiar de la origini
3-3
Sunteti fan K-Pop? Ei bine, aveti noroc. Coreea este inima K-Pop-ului, ceea ce inseamna ca peste tot puteti auzi K-Pop! Ca sa nu mai pomenim de faptul ca programul KU ISC ofera, de asemenea, si cursuri de dans si concerte K-Pop, cu holograma, pe gratis!
4. Experimentati distractia non-stop, prin activitati grozave
2 untitled
5. Aprofundati-va cunostintele despre Coreea
3
Este o sansa nemaipomenita!
Pentru toti cei care si-au dorit intotdeauna sa viziteze Coreea, nu trebuie sa rateze aceasta sansa minunata!
Cea mai buna parte din acest program este ca nu veti fi singur. Intelegem ca vizitarea unei tari straine poate fi uneori coplesitoare, dar studentii de la Universitatea Coreea sunt aici pentru a se asigura ca va veti simti ca acasa.
Deci, ce mai asteptati? Vizitati Coreea in aceasta vara pentru o experienta de neuitat!
Pentru mai multe inofrmatii despre Korean University Interational Summer Campus, intrati pe pagina lor oficiala (https://www.facebook.com/kuisc.iwc) si dati-le un “like”!
Sursa text si foto: www.allkpop.com
Traducere: AleMi Ra




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.