Noul Galaxy Note7, smartphone-ul care îmbină funcțiile office, cu multimedia și creativitatea

Samsung Electronics România a prezentat Galaxy Note7, telefonul cu design dual edge simetric acoperit cu sticlă Corning® Gorilla® Glass 5 și certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf. In plus, noul Galaxy Note7 aduce utilizatorilor cel mai ridicat nivel de securitate, prin scanarea irisului, a amprentei și prin utilizarea platformei de securitate Samsung Knox, și oferă posibilități de divertisment nenumărate prin funcțiile de streaming HDR, ce permit vizualizarea clipurilor video la o calitate similară cu cea din cinema datorită culorilor mai vii și a profunzimii negrului.

01_Galaxy Note7_black

Galaxy Note7 vine in intampinarea utilizatorilor sai cu un S Pen îmbunătățit ce aduce experiența reală a utilizării unui pix, prin cele 4.096 de puncte de presiune și cu ajutorul vârfului de doar 0,7 mm. Utilizatorii pot să îşi noteze ideile oriunde s-ar afla şi oricând, cu ajutorul funcției Screen off memo, ce permite păstrarea notițelor pe ecranul Always On. Mai mult, cu noul S Pen pot fi traduse cuvinte prin funcția Translate și pot fi mărite secțiuni de imagine și texte prin funcția Magnify.

02_Galaxy Note7_blue

Galaxy Note7 are opțiuni de streaming video HDR, imaginile redate fiind asemănătoare cu cele din cinema datorită culorilor mai vii și a profunzimii negrului. De asemenea, Galaxy Note7 vine cu un Game Pack, disponibil prin Google Play, ce include cele mai apreciate jocuri video, precum și noi beneficii pentru utilizatori. Camera foto oferă acum opțiunea Wide Selfie ce permite realizarea selfie-urilor în care încape tot grupul de prieteni.

02_Galaxy Note7_silver

De parca asta nu ar fi tot, smartphone-ul dispune si de o memorie internă de 64GB și vine cu un slot de card microSD ce permite extinderea memoriei până la 256GB. Galaxy Note7 beneficiază de o baterie de 3.500mAh, noi funcţionalităţi prin Smart Manager și un port USB tip C. Telefonul poate fi încărcat și wireless, oriunde este disponibilă această tehnologie.nGalaxy Note7 este mai mult decât un telefon inteligent; este parte din ecosistemul Samsung, fiind compatibil cu Gear Fit2, IncoX și Gear VR, mai arata sursa citata.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.