Coreea de Sud va organiza luna viitoare cel mai mare festival de cumparaturi: “Korea Sale Festa”

“Coreea de Sud va organiza cel mai mare festival de cumpărături din țară, “Korea Sale Festa”, luna viitoare, in incercarea de a stimula consumul intern si de a atrage mai multi cumparatori din strainatate”, informeaza agentia de presa Yonhap, citand site-ul evenimentului.

Potrivit sursei citate, festivalul national este programat sa aiba startul pe 29 septembrie pentru un marathon de 33 de zile si va implica trei teme: doua evenimente de vanzari de chilipiruri pentru cumparatori interni si externi, precum si un festival de “Hallyu”, care va infatisa cultura populara coreeana (Hallyu este fenomenul global al popularitatii in crestere a culturii pop coreene – n.r.).

47652_52274_3001.png

Sectiunea de cultura a festivalului care se va desfasura pe intreg parcursul lunii octombrie in intreaga tara, va cuprinde 52 de evenimente culturale, care implica atat cultura pop coreeana, precum si guvernele provinciale.

Potrivit site-ul web, producătorii si vanzatorii din domenii, cum ar fi aparate de uz casnic, produse cosmetice, imbracaminte si produse alimentare, se vor alatura sectiunilor de cumparaturi pentru a furniza chilipiruri.

Ministerul Culturii, Sportului si Turismului si Ministerul Comerțului, Industriei si Energieisunt co-gazduiesc festivalul de turism si de cumparaturi.

Festivalul din acest an a fost rebranduit fata de “Korea Black Friday”, care a fost numele folosit anul trecut.

Sursa text & foto: http://english.yonhapnews.co.kr/, www.sisamagazine.co.kr

Traducere: Stan Corina




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.