Samsung aduce memoriile NVMe mai aproape de utilizatori, prin SSD-urile 960 PRO și EVO

Samsung Electronics Co., Ltd., lider în soluții avansate de memorie de mai bine de 20 de ani, a lansat Samsung 960 PRO și 960 EVO, cele mai performante unități de stocare de date SSD pe care le-a creat până acum, informeaza un comunicat de presa. Bazate pe tehnologia V-NAND și interfața de conectare M.2, noile SSD-uri consolidează poziția de lider a Samsung în categoria NVMe (Non-Volatile Memory Express), pe care compania dorește să o accelereze cu ajutorul unor produse performante, durabile, cu o capacitate de stocare marită și un pachet software Samsung Magician robust.

Potrivit comunicatului, SSD-urile Samsung au fost create pentru utilizatorii care își doresc soluții de stocare de date mai rapide și de dimensiuni reduse, cu lățime de bandă mai mare și timp de reacție scăzut pentru procesarea unui număr mare de date, inclusiv pentru jocuri, transferuri de fișiere 4K sau analize de date. Mai mult, acestea sunt ideale pe ultrabook-uri și computere.

Ambele modele folosesc interfața PCI Express (PCIe) Gen.3 x4 și sunt compatibile cu specificațiile NVMe pentru a folosi eficient magistrala de date PCIe și pentru a optimiza atât configurările hardware, cât și cele software, profitând la maximum de tehnologia NVMe SSD. SSD-urile folosesc tehnologia Samsung Dynamic Thermal Guard pentru a gestiona performanța în timpul fluxului mare de date, mai arata sursa citata.

960-pro_02 960-pro_01

„De peste 30 de ani, Samsung continuă să depășească limitele pentru a oferi cele mai bune și inovatoare soluții de memorii pentru utilizatori,” a declarat Un-Soo Kim, Vicepreședinte Senior Branded Product Marketing, Memory Business în cadrul Samsung Electronics. „Tehnologia noastră V-NAND pentru produsele bazate pe NVMe reprezintă cea mai nouă îmbunătățire în era NVMe,” a adaugat reprezentantul Samsung.

SSD-urile 960 PRO și 960 EVO vor fi disponibile la nivel global începând cu luna octombrie 2016. Pentru mai multe informații, inclusiv detalii despre garanție, vă rugăm vizitați www.samsungssd.com.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.