Coreea de Sud este parteneră la Show Language live 2016 de la Londra

Coreea de Sud a dechis un stand de promovare pentru sistemul de scriere coreean, Hangul, la o expoziție anuală pentru limbile de circulație internațională din Londra, în acest weekend, au declarat reprezentanti ai Ministerului culturii. Potrivit acetora, standul este deschis de Institutul Regele Sejong din Coreea de Sud pentru predarea limbii coreene pentru străini, sub tema “Bucuraţi-vă de limba şi cultura coreeană”, la Show Language live 2016, de vineri până duminică (14-16 octombrie).

aen20161013009500315_01_i

La stand sunt prezentate diverse tipuri de conținut legate de limba și cultura coreeană, variind de la modul în care a fost creat Hangul, produse de designer, cum ar fi pungi, farfurii și cărți poștale decorate cu caractere coreene. In plus, vizitatorilor străini li s-a oferit șansa de a învăța limba coreeană și sistemul său de scriere cu profesorii Institutului Regele Sejong, precum si de a accesa cursuri on-line.

Sunt, de asemenea, furnizate materiale de curs pentru diferite niveluri, de la incepator la avansat. Evenimentul este îmbogățit cu spectacole de instrumente coreene tradiționale, inclusiv “gayageum”, un instrument cu corzi, cum ar fi ţitera.

The Language Show Live care sărbătorește anul acesta cea de-a 28-a ediţie, este cea mai mare expoziție din Europa care depune eforturi de a răspândi in lume limbi și culturi. Aproximativ 160 de institute și organizații și în jur de 10.000 de entuziaști de limbi străine participă anual la eveniment. Expoziția se deschide în luna octombrie și oferă oportunități pentru participanți de a se angaja în seminarii, cursuri de limbi străine și ateliere de lucru precum și să se bucure de o gamă largă de evenimente culturale.

Sursa: http://english.yonhapnews.co.kr/culturesports/2016/10/13/0701000000AEN20161013009500315.html

Traducere: Corina Stan




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.