aen20161026010100315_01_i

Park Bo-Gum: “Love in the Moonlight” este o binecuvântare!

Starul din serialul de succes “Love in the Moonlight” a numit recent drama ca fiind o “binecuvântare”, care a amplificat felul în care joacă și i-a oferit adevarate lecții în viață. Park Bo-Gum, în vârstă de 23 de ani, a făcut aceste afirmaţii într-un interviu la o săptămână după ce serialul s-a încheiat cu mai mult de 20% rating.

aen20161026010100315_01_i

“Când privesc luna pe cer, mă gândesc la “Love in the Moonlight”. A fost o binecuvântare pentru mine”, a spus actorul, citat de agentia sud-coreeana de presa Yonhap. “Serialul a avut parte de o atmosferă caldă, care, uneori, m-a facut să mă întreb dacă e în regulă să primească atât de multă dragoste,” a adaugat actorul.

Park Bo-Gum a jucat rolul protagonistului masculin în acestă dramă, prințul Lee Yeong, un personaj care s-a bazat pe un prinț real, care a condus dinastia Joseon în perioada 1827-1830. În serial, Bo-Gum i-a dat personajului sau un farmec aparte, încât actorul a câștigat o mulţime de fane.

Park a fost cunoscut pentru rolul său drept un jucator minune de Go în populara serie “Reply 1988”, care a fost difuzată la începutul acestui an, dar “Love in the Moonlight” l-a propulsat ca pe un actor care a castigat inimile tuturor telespectatorilor.

“La început, cu cât interpretam mai mult, cu atât simţeam mai puţin. (…) Imi lipsea încrederea și eram în mod constant nesigur pe mine”, a marturisit actorul.

Acele sentimente s-au amplificat atunci când a avut prima sa repetiţie cu actriţa Kim Yoo-jung, care a jucat rolul unei femei îndrăsneaţe, dar adorabile, deghizată intr-un eunuc. Kim, spre deosebire de Park, a mai jucat anterior în drame istorice.

Producătorii i-au cerut lui Park Bo-Gum să meargă dincolo de arogantul Lee Yeong, personajul romanului web pe care s-a bazat drama, pentru a putea portretiza tranziția sa de la un prinț moştenitor nechibzuit la un rege înțelept.

“A fost ciudat, dar a fost, de asemenea, un proces de a scoate la iveala ceea ce statea ascuns în mine. (…) Prin această experienţă am învățat un pic despre cum să fac fiecare eveniment din viaţă mai dulce”, a spus Park.

El a discutat, de asemenea, cu actorul Song Joong-ki, pe care-l stiti din drama “Descendenții soarelui”, care l-a ajutat sa treacă peste aceste momentele grele, cu mese și cuvinte de încurajare.

“Love in the Moonlight” l-a schimbat serios pe Park Bo-Gum deoarece i-a adus in atentie viaţa unui prinț prins în interiorul zidurilor palatului. “M-am simțit singur și izolat”, a spus el. În afară de câțiva membri ai familiei sale, toată lumea a fost un dușman și acolo erau puțini oameni pe care se putea baza. “Cu toate ca eram singur, am avut totuşi oameni care mă protejau, așa că am simțit un sentiment greu de responsabilitate,” a explicat Bo-Gum.

Conform declaraţiilor sale, serialul l-a facut să fie mai strict cu el însuşi: “Am învățat că ar trebui să devin mai onest și înțelept atât în cariera de actor, cât și în viața reală”.

Întrebat care este scena lui preferată de serial, Park a precizat ca este vorba despre partea în care se prezintă în mod oficial în faţa lui Hong Sam-nom (Kim), spunand: “Este Lee Young. Ăsta e numele meu.” “Îmi place pentru că este partea în care el arată că vrea să fie prieten cu Sam-nom”, a adaugat actorul  în încheiere.

Sursa: http://english.yonhapnews.co.kr/culturesports/2016/10/26/0701000000AEN20161026010100315.html

Traducere: Corina Stan




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.