Aeroportul Incheon da startul unui serviciu de închiriere de îmbrăcăminte pentru turiștii străini

Conform unui oficial al aeroportului, Incheon International Airport Corp (IIAC) a demarat un serviciu de închiriere a hainelor, numit “Seinustar”, la terminalul de pasageri al Aeroportului Internațional Incheon din vestul Seulului. Acest serviciu este conceput pentru a închiria articole de îmbrăcăminte pentru străinii care vizitează Coreea de Sud cu scopul de a-i ajuta să călătorească mai eficient cu bagaje mai ușoare, a spus oficialul.

Turiștii care doresc să utilizeze serviciul trebuie să facă o rezervare în prealabil pe pagina Seinustar (www.seinustar.com) și pot ridica hainele rezervate la poarta 13 a terminalului de pasageri al aeroportului, la etajul 1, a mai spus el.

aen20161117007200315_01_i

Potrivit oficialului, atunci când hainele închiriate sunt ridicate de la ghişeu, clientul trebuie să lase o sumă de bani care îi va fi returnată când hainele sunt date înapoi. Taxele de închiriere diferă în funcție de îmbrăcăminte, iar articolele disponibile includ paltoane, bluze și pălării.

Seinustar închiriază de asemenea, “Hanbok-uri”, sau costume tradiționale coreene, și haine de K-moda pentru numarul tot mai mare de străini care devin interesați de “Hallyu”, tendința globală de popularitate a muzicii pop coreene, seriale de televiziune și filme, a adăugat el.

Acest serviciu intenționează să introducă o măsură de a vinde hainele închiriate în cazul în care turiștii care le poarta doresc să le achiziționeze, a încheiat oficialul.

Sursa: http://english.yonhapnews.co.kr

Traducere: Corina Stan




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.