Tunnel-Poster-1

Choi Jin Hyuk revine cu drama “Tunnel” de la OCN

In seara aceasta nu va faceti program, pentru ca are premiera un nou serial. Este vorba despre “터널”/ “Tunnel” unde actorul Choi Jin Hyul isi va face revenirea dupa o absenta de aproximativ 2 ani (in care el a incercat sa isi satisfaca stagiul militar). “Tunnel” este urmatoarea productie de la postul OCN, de genul thriller-fantastic cu crime si detectivi. Va avea 16 episoade si va putea fi urmarit in fiecare sambata si duminica. De producerea lui s-a ocupat regizorii: Kim Kyung Chul si Shin Yong Hwi, iar scenariul este opera lui Lee Eun Mi.

Poveste

Aceasta drama va prezenta povestea  unui detectiv din cadrul politiei care traieste in anul 1986 si trebuie sa calatoresca in prezent pentru a-si salva fetita.

In anul 1986, Park Kwang Ho, rolul pe care Choi Jin Hyuk il va interpreta, este un detectiv excelent si entuziast. In incercarea de a prinde un criminal in serie el intra intr-un tunel care se dovedeste a fi o “poarta” in timp. Problemele se tin de el  si astfel este nevoit sa calatoresca in timp,  pana in prezent  pentru a-si salva fetita din primejdie. Dar oriunde se duce el intra mereu in belele si cauzeaza probleme. Desi lucrurile nu merg cum ar trebui, toate problemele lui sunt amuzante si bizare in acelasi timp pentru ca el este un detectiv de “moda veche” care vine din trecut si incearca sa se adapteze la viata moderna din prezent.  Cum se va descurca acesta in toate incercarile pe care le intampina ramane sa descoperim noi urmarind de acum in colo drama “Tunnel”.

Distributie

Distributie principala:

Choi Jin Hyuk – Park Kwang Ho
Lee Yoo Young – Shin Jae Yi
Yoon Hyun Min– Kim Sun Jae

Alti actori :

Jo Hee Bong -Jeon Seong Sik
Kim Byung Chul –  Kwak Tae Hee
Kang Ki Young – Song Min Ah

Lee Shi Ah – Shin Yeon Suk (sotia lui Kwang Ho)
Kim Min Sang – Mok Jin Woo
Joo Ho – Oh Ki Ja
N – Park Kwang Ho
Nam Moon Chul
Kim Dong Young

Choi Jin Hyuk este un actor foarte bun care desi a intampinat dificultati in cariera sa, nu a renuntat. Sigur il veti recunoaste datorita rolurilor sale in drame ca “Pride and Prejudice”(MBC/2014-2015),“Fated To Love You” (MBC/2014),” Grandpas Over Flowers Investigation Team”  (tvN/2014), “Emergency Couple” (tvN/2014), “The Heirs” (SBS/2013),”Gu Family Book”  (MBC/2013), ”Panda and Hedgehog”  (Channel A/2012), “My Daughter the Flower”  (SBS/2011-2012), ”I Need Romance”(tvN/ 2011), ”It’s Okay, Daddy’s Girl” (SBS/2010). Pe 31 martie 2015, el a luat o pauza din cariera pentru a se inrola in armata. Si-a dorit sa fie soldat activ dar in timpul stagiului militar s-a accidentat la genunchi si dupa doar 7 luni a trebuit sa renunte.  A fost eliberat de urgenta pentru a face o operatie. Acum eu zic ca s-a recuperat corespunzator si ne poate arata din nou talentul sau.

Lee Yoo Young este o tanara actrita care a jucat mai mult in filme pana acum. A aparut in urmatoarele filme: “Yourself and Yours” (2016),“Mr. Cowper”(2016),“Fatal Intuition” (2015),”The Treacherous” (2015), “Late Spring”(2014).

Yoon Hyun Min este un actor cunoscut din productii ca: “Beautiful Mind” (KBS2/ 2016),“Because It’s The First Time” (OnStyle/2015),“My Daughter, Geum Sa-Wol”  (MBC/2015), ”Beating Again”(JTBC/2015), “Discovery of Love”(KBS2/2014), “Witch’s Romance” (tvN/2014), ”Inspiring Generation” (KBS2/2014), “Heartless City” (JTBC/2013).

 

Curiozitati:

  • Drama “Tunnel” va lua locul celei difuzate anterior de OCN, “Voice” si va putea fi urmarita doar in weekend.
  • Filmarile pentru ea au inceput inca din decembrie 2016.
  • N, liderul trupei VIXX marcheaza o aparitie speciala in aceasta drama, se pare ca el va fi varianta mai tanara a personajului principal.

Pana sa apara primul episod din aceasta drama va invit sa vizionati cateva filmulete chiar aici :

Trailer 1: https://www.youtube.com/watch?v=DGA88o746zo

Trailer 2: https://www.youtube.com/watch?v=nVFLy3iJ4tQ

Trailer 3: https://www.youtube.com/watch?v=FMCVDpp4dYI

Trailer 4: https://www.youtube.com/watch?v=jRn8k59hTqY

Inchei aici aceasta prezentare si ma duc sa imi pregatesc floricelele pentru diseara. Mi-a fost tare dor de Choi Jin Hyuk si abia astept sa il revad in “Tunnel”.

Vizionare placuta va urez si voua!

   

Sursa: koreandrama.org, asianwiki.com

Autor: Daniela Coman




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.